Smučarske vozovnice

Na prodajnih mestih Petrol lahko kupite smučarske vozovnice tako za slovenska kot tuja smučišča. Ponujamo vam keycarde za izbrana smučišča in možnost nakupa vavčerjev, ki vam zagotavljajo še ugodnejše cene vozovnic.

VAVČER PONUDBA KEYCARD PONUDBA

Nakup brez čakanja in vrst na smučišču

Ugodne cene

Pestra ponudba na enem mestu

Ponudba vozovnic na KeyCardu

Da vam na smučišču ne bo potrebno stati v vrsti, smo za vas pripravili nov sistem, kjer vam naši prodajalci smučarsko vozovnico naložijo kar na keycard, s katerim lahko vstopite direktno na smučišče, brez čakanja! Smučišča, ki omogočajo direktno smuko so naslednja: Goldeck, Innerkrems, Jahorina, Krvavec, Rogla, Mölltal.

Goldeck

Smučišče Goldeck se ponaša s 25 km urejenih smučarskih prog in veliko nadmorsko višino (1.233 do 2.142 m), ki zagotavlja odlične snežne razmere. Smučišče je primerno tako za družine, kot tudi za bolj zahtevne smučarje, prav tako pa s 50 ha površine predstavlja pravi smučarski raj za vse ljubitelje freeride sloga.

Dnevna vozovnica za odrasle že od 29 €.

Posebni smučarski dnevi: 7. 2., 8. 2., 22. 2. in 29. 2. - dnevna vozovnica za odrasle le 25 €, za otroke 11 €.

Innerkrems

S 35 km urejenih prog se smučišče Innerkrems razprostira na nadmorski višini od 1.550 do 2.000 m. kar omogoča odlične pogoje za smučanje od začetka decembra do konca aprila. Tehnično izredno kvalitetne in dolge proge so razlog, da smučišče koristijo za trening tudi vrhunski tekmovalci.


Dnevna vozovnica za odrasle že od 25 €.

Jahorina

Olimpijsko smučišče Jahorina se lahko pohvali z dobrimi snežnimi pogoji in debelo snežno odejo, ki pokriva 40 km prog. Nahaja se na nadmorski višini od 1.300 do 1.890 m in je primerno za vse vrste smučarjev. Jahorina je v zadnjih letih postalo sodobno smučišče, katerega zadnja posodobitev je nova kabinska žičnica.


Dnevna vozovnica za odrasle že od 25,64 €.

Krvavec

Krvavec je od Ljubljane oddaljen le 25 km, zato je za smučarje iz osrednje Slovenije in Gorenjske odlična smučarska destinacija tudi med tednom. Smučišče ima 26 km odlično urejenih prog, ki se razprostirajo na nadmorski višini od 1.450 do 1.971 m. Proge so razgibane in zato primerne tako za začetnike, smučarje rekreativce kot tudi tekmovalce. Krvavec je že četrto leto zapored prejel priznanje organizacije World ski awards za Najboljše smučišče v Sloveniji.


Dnevna vozovnica za odrasle že od 27,99 €.

Rogla

Smučišče Rogla ima 12 km prog za začetnike, rekreativce, vrhunske smučarje in tekmovalce, in se razprostirajo na približno 100 ha površine. Smučišče se nahaja na nadmorski višini od 1.100 do 1.517 m in nudi odlične smučarske užitke od pozne jeseni do zgodnje pomladi.


Dnevna vozovnica za odrasle že od 35 €.

Mölltal

Smučišče Mölltal leži na ledeniku in se razprostira na 3.120 m nadmorske višine, zato omogoča kar 330 smučarskih dni na leto. Moderna infrastruktura z devetimi žičnicami, omogoča kratke čakalne vrste, odlični tereni vseh težavnostnih stopenj pa omogočajo smučarske užitke tako družinam, rekreativnim smučarjem kot tekmovalcem.


Dnevna vozovnica za odrasle že od 39 €.

Ponudba vozovnic na vavčerjih

Vavčerski sistem vam zagotavlja ekskluzivne, cenejše smučarske vozovnice, ki jih prejmete le na Petrolu. Vavčer lahko pridobite na vseh prodajnih mestih Petrol, na izbranem smučišču pa jih zamenjate za vozovnico.

Na voljo so vozovnice za naslednja smučišča: Ski Hit Matrei/Kals, Mariborsko pohorje, Koralpe, Cerkno, Drei Zinnen Dolomiti, Ski Hit Silian, Golte, Kanin, Vogel, Turracher Hoehe, Bad Kleinkirchheim, Bjelašnica, Civetta.

smucarske karte