Kava na poti

V okusih vrhunske kave iz družine Kava na poti uživajte v vsakem trenutku – ko ste na poti ali doma.

POIŠČITE PRODAJNA MESTA

Kavo na poti si lahko privoščite na več kot 300 Petrolovih prodajnih mestih, kjer dnevno skuhamo prek 15.000 skodelic kave. Svojega favorita med sedmimi napitki lahko spijete mimogrede, ko se ustavite zaradi goriva, ali za kratek počitek. Povsod pa so vam ob kavnih avtomatih na voljo tudi karamelni sladkor, čokolada v prahu ter kakav in cimet, s katerimi lahko kavni napitek dodatno prilagodite svojemu okusu.

Ledena kava na poti

Najbolj priljubljena kava na poti nudi lahko in okusno ohladitev v vročih dneh. Osvežujoč kavni napitek si lahko privoščite v različnih okusih: cappuccino, café latte (navadna ali light, ki nima laktoze) ter vanilla. Poiščite jo na vseh Petrolovih bencinskih servisih. Neto količina: 230 ml.

Kapsule kava na poti

Družini Kava na poti so se pridružile kapsule za strojno pripravo sveže kave. Izbirajte med tremi okusi: Espresso, Cappucino in Kava z mlekom. Njihove skrbno izbrane sestavine poskrbijo za odlično aromo in bogat okus kave, s katero si doma ali v službi pričarajte užitek in sprostitev.

Poiščite prodajna mesta

Espresso – 100 % Arabica

Cappuccino

Kava z mlekom – Café au lait

Latte Macchiato

Kapsule Latte Macchiato vsebujejo mleto praženo kavo in polnomastno mleko v prahu. Vrečka vsebuje 8 kompatibilnih kapsul kave in 8 kompatibilnih kapsul mleka. Pravilna priprava napitka Latte Macchiato nam v skodelici pričara pravo mlečno mavrico. Okus Latte Macchiato je primeren za vse, ki imajo radi nežen okus mlečne kreme z rahlim dodatkom kavnega okusa.

Kavne kapsule Kava na poti so kompatibilne z aparati Dolce Gusto®*.
*Blagovna znamka ni v imetništvu Petrola d.d., Ljubljana ali z njim povezanih družb, slednji pa niso ekonomsko povezani z imetnikom dane blagovne znamke. Navedba blagovne znamke služi zgolj opredelitvi namena uporabe in značilnosti proizvoda.