Znanje in podpora

Pnevmatike za tovorna vozila pri Petrolu

Kvalitetne gume za tovorna vozila
Gume za težka in lahka tovorna vozila

Nakup pnevmatik za tovorna vozila je običajno nekoliko težavnejši od nakupa pnevmatik za osebna vozila. Gume za tovorna vozila se namreč med seboj razlikujejo tudi glede na to, kje na tovornem vozilu bodo nameščena. Poznamo gume za vodilno os, gume za pogonsko os in gume za prikolico. Gume za težka in lahka tovorna vozila odlikujeta izjemna trpežnost (tudi pri velikem številu prevoženih kilometrov) in odličen oprijem, ki je pri tovornih vozilih izrednega pomena.

Pnevmatike za tovorna vozila pri Petrolu

Gume za tovorna vozila odlikuje tudi zmožnost obnavljanja. Raven zmogljivosti obnovljenih pnevmatik je podobna kot pri novih pnevmatikah, kar zadeva porabo goriva, oprijem na mokri podlagi, obrabo pnevmatike in hrup. So pa obnovljene gume za tovorna vozila zagotovo najcenejša rešitev za vaš vozni park. Poleg tega je obnavljanje pnevmatik okolju prijazna rešitev. V naši ponudbi boste našli obnovljene tovorne pnevmatike znamk Next Trade in Remix. Naš prodajni predstavnik vam bo z veseljem pomagal pri izbiri pravega tipa in znamke pnevmatik glede na vaše potrebe in želje.

Ugodne cene pnevmatik pri Petrolu

Pri prodaji pnevmatik smo posebej pozorni na dve stvari: kvaliteto gum, ki jih prodajamo, in konkurenčne cene zimskih, letnih in celoletnih gum. Zadovoljstvo strank nam veliko pomeni, zato smo za vas pripravili akcijsko znižanje cen pnevmatik. Tam so objavljeni tudi ceniki gum za vse ostale tipe vozil. Obiščite našo stran in se na lastne oči prepričajte, da lahko letne ali zimske gume pri nas dobite po zelo ugodnih cenah.

V kolikor potrebujete storitve s področja servisiranja vozila (menjava olja, servis klimatske naprave, menjavo zavor, itd.) ali vulkanizerske storitve (nakup, menjava, pregled pnevmatik,…), pa obiščite servisne delavnice Tip Stop Vianor. Nudijo vam ugodne, strokovne in hitre storitve, zato smo prepričani, da boste z opravljenim delom zadovoljni.