Industrijska maziva

V Petrolu poskrbimo za kakovostno oskrbo z industrijskimi mazivi. Omogočamo prehod iz enostavnega kupovanja, uporabe in odstranitve maziv k celoviti storitvi z doslednim upoštevanjem zakonskih prepisov in ekoloških normativov.

Kontaktirajte nas
Preverite še ostale poslovne rešitve

V Petrolu zagotavljamo kakovostni nivo celovite oskrbe slovenskega trga z industrijskimi mazivi proizvajalcev Olma, Klüber, Q8, Castrol, Chevron, Mobil ter ostalih večjih proizvajalcev maziv, pri čemer dosledno upoštevamo zakonske predpise in ekološke normative.  

Prodajni program industrijskih maziv vključuje cirkulacijska, turbinska in hidravlična olja in druga olja za industrijo. V prodajnem programu Petrola so tudi nelegirana in nizkolegirana olja, sredstva za mehansko in toplotno obdelavo kovin, masti, montažne paste, specialna maziva, olja ter zaščitna sredstva. Poleg tega smo distributer specialnih lepil in tesnil priznane blagovne znamke Weicon, topil in zaščitnih sredstev za kovine Kluthe ter zaščitnih in negovalnih sredstev Lordin.


Enostavno naročilo preko spleta

Pnevmatike za svoja poslovna vozila zlahka naročite preko spleta, v portalu ePoslovanje za podjetja. Na enem mestu dostopajte do vseh Petrolovih poslovnih aplikacij: preverite zalogo maziv, primerjajte cenike, sledite zgodovini naročil ter si zagotovite vse potrebne tehnične in varnostne liste.

Še nimate dostopa do ePoslovanja? Pišite nam!


Celovita storitev in najbolj zanesljiva dostava

Industrijskim kupcem ponujamo Petrolovo celovito upravljanje mazanja (PC UM), prehod iz enostavnega kupovanja, uporabe in odstranitve maziv k celoviti storitvi. S sistemom PC UM nadgrajujemo dejavnosti, s katerimi smo že do sedaj oskrbovali svoje kupce, kot je tehnično svetovanje, izdelava mazalnih planov in laboratorijske analize.

Z največjo mrežo distribucije v državi in z najzanesljivejšo logistiko poskrbimo za najkrajši možen čas dostave naročenih industrijskih maziv do vaše lokacije. Za brezhibno storitev poskrbi lokalni skrbnik, ki vam ga določi Petrol.


Ekologijo pišemo z veliko začetnico

V procesu obratovanja motorja ali stroja se mazivo izrabi in ga je slej ko prej potrebno odstraniti. Vsem svojim kupcem omogočamo prevzem in odstranitev odpadnih olj, masti in hladilnih tekočin, zaoljenih krp, odpadnih oljnih in zračnih filtrov ter drugih odpadkov, ki nastanejo pri uporabi različnih maziv.

Svoje kupce oskrbujemo tudi s hladilno mazalnimi sredstvi oz. emulzijami, ki se uporabljajo v procesu obdelave kovin. V tem segmentu poskrbimo tudi za odstranitev izrabljene emulzije, za čiščenje obdelovalnih strojev in zamenjavo emulzije ter odvoz vse odpadne embalaže, tako plastične kot kovinske.

Kontaktirajte nas

Edvard Tomšič
Tehnični svetovalec za industrijska maziva
Aleksander Kamšek
Osrednja Slovenija
Jugoslav Grbić
Gorenjska, Kamnik, Domžale, Radomlje in Vodice
Igor Pancar
Dolenjska in Zasavje
Benjamin Rožman
Maribor
Roman Makuc
Primorska