Kratkoročni najem vozila za podjetja in mesta

Za vrsto različnih potreb, ki jih imajo podjetja po mobilnosti, je kratkoročni najem vozila velikokrat najboljša in najugodnejša izbira.

Preverite seznam vozil

Kratkoročni najem avta

Bogata izbira vozil in 24/7 podpora

Izbirajte med izjemnim naborom novih vozil, ki v povprečju štejejo zgolj 6 mesecev. Kateri avto najeti, vam na podlagi vaših želja in potreb svetujejo ATET strokovnjaki. Vrhunski storitvi piko na i daje 24/7 podpora uporabnikom in asistenca z nadomestnim vozilom.

Dodatne brezplačne storitve

Za kar najbolj enostaven najem avta vam pri ATET omogočajo spremembo ali preklic vaše rezervacije in to brez dodatnih stroškov. Brezplačno uživajte še v dostavi vozila, avto pa vrnite kar na domačem naslovu, na servisu ali na drugi lokaciji, ki ste jo izbrali.

Dodatne storitve za udobje na poti

Ob rezervaciji vozila pri ATET vam uredijo tudi dodatne storitve, ki pripomorejo k udobju na poti: dovoljenje za vožnjo v tujini, dodatni vozniki, tuje vinjete, zelene ECO nalepke, navigacijska naprava, vozilo z možnostjo prostoročnega telefoniranja.

Prednosti kratkoročnega najema vozila za podjetja in mesta 

  • Vozilo prilagojeno vašim trenutnim potrebam ali takrat, ko vozila s specifičnimi lastnostmi nimate v lastnem voznem parku.
  • Nizki stroški najema.
  • Nova vozila v povprečju stara 6 mesecev.
  • Prevzem in vračilo vozila na lokaciji po želji.
  • Pestra ponudba dodatnih storitev: dovoljenje za vožnjo v tujini, tuja vinjeta, ECO nalepka, dodatni vozniki, vozilo s prostoročnim telefoniranjem in več.
  • Podpora uporabnikom 24/7 in asistenca z nadomestnim vozilom.