Vzpostavitev električne polnilne infrastrukture

Ob prehodu na električni vozni park vzpostavite tudi lastne polnilnice. Za priročno in učinkovito polnjenje vozil kar na sedežu podjetja ali v vaši občini, ki je v celoti prilagojeno vašim potrebam.

Pošljite povpraševanje Preverite ponudbo polnilnic

Ponudba različnih modelov polnilnic glede na potrebe podjetja

Polnjenje tudi na starejši infrastrukturi, brez izpadov elektrike

Možnost vključitve v javno polnilno infrastrukturo

Strokovna montaža polnilne infrastrukture

Polnjenje e-vozil na vaši lokaciji

Polnjenje e-vozil po meri

Pomagamo vam pri vpeljavi trajnostne mobilnosti v vaše podjetje ali občino, del katere je tudi ustrezna električna polnilna infrastruktura. To načrtujemo glede na zahteve posamezne lokacije in v skladu s profilom uporabe službenih vozil.

Izbirate lahko med: - Počasnim polnjenjem e-vozil za vse, ki vozila polnite izven delovnega časa, torej popoldne ali ponoči. - Hitrim polnjenjem e-vozil za vse z vozili, ki so nenehno v obratovanju, kot so vozila logističnih ali taksi služb.

Dobava in montaža e-polnilnic

Vse storitve vam zagotovimo na ključ. Po analizi polnilnih potreb v vašem podjetju ali v občini, vam predlagamo ustrezen tip e-polnilnic ter izvedemo osnovno montažo ter zagon ene ali več polnilnic. Te lahko zmontiramo na že pripravljeno lokacijo ali pa za vas poskrbimo še za pripravo le te - kar vključuje gradbena in elektroinštaliterska dela.

Pameten sistem polnjenja e-vozil

Polnilna infrastruktura bo učinkovita, če bodo polnilnice med sabo komunicirale in razpoložljivo električno energijo optimalno porazdelile na trenutno število priključenih e-vozil. Zato je pomembna prava izbira polnilnice in vzpostavitev sistema pametnega polnjenja e-vozil. Na pomoč vam priskočijo Petrol strokovnjaki.

E-polnilnice za stranke

Povečan obseg poslovanja

Vaše parkirno mesto naj se pojavi na zemljevidu polnjenja e-vozil, vi pa si tako zagotovite nove stranke. Lastniki e-vozil, ki v zadnjem obdobju strmo naraščajo, bodo raje obiskali lokacije, kjer lahko, poleg opravkov, še napolnijo svoje jeklene konjičke. Električna polnilna infrastruktura pred vašim podjetjem lahko tako bistveno vpliva na večji obseg vašega poslovanja.