Olimpijske igre Tokio 2020: vsaka točka šteje!

Hvala! Za prav vsako Zlato točko, ki sto jo podarili za Botrstvo v športu.

Izjemno nas veseli, da je vaša dobrodelnost presegla vsa naša pričakovanja in smo že zbrali kar dva milijona Zlatih točk. Tako se z dnem 26.7.2021 zaključuje izjemen projekt, kjer smo skupaj naredili veliko za lepšo prihodnost. Skupaj z vami bomo tako omogočili šolanje in treninge mladim športnikom prek projekta Botrstvo v športu, ki ga vodi Zveza prijateljev mladine Moste-Polje, saj mu bomo namenil sredstva v višini 20.000 €.

Vsi člani Petrol kluba, ki ste točke podarili, in imate urejeno soglasje za izdelavo in predstavitev prilagojenih ponudb, boste avtomatično vključeni v Nagradno igro OI Tokio 2020!

Zlate točke ste podarili, nimate pa urejenega soglasja za izdelavo in predstavitev prilagojenih ponudb? Za sodelovanje v nagradni igri lahko naknadno, vendar najkasneje do 4. 9. potrdite to soglasje, da vas lahko vključimo v žrebanje donatorjev Zlatih točk, ki bo 9. 9. 2021.

Preverite seznam nagrajencev

Vsaka Zlata točka šteje, vsako dobro dejanje šteje

Ker pa naslednja generacija športnikov potrebuje za treninge tudi čisto okolje, smo se v Petrolu zavezali k ustvarjanju nizkoogljčne družbe in se zato usmerili k energiji iz obnovljivih virov vetra, vode in sonca. 

Vsak met diska, vsak zaveslaj, vsak veter v jadro in vsaka Zlata točka šteje, pravijo naši olimpijci Tina Mrak, Veronika Macarol, Benjamin Savšek in Kristjan Čeh, ki z veseljem podpirajo dobrodelni projekt.

Da bomo na naše športnike ponosni tudi v prihodnje.

Predvajaj

Za lepšo prihodnost šteje vsako dejanje

Da bi našim bodočim vrhunskih športnikom omogočili vrhunske treninge je pomembna skrb za okolje. Naše poslanstvo je, da skupaj z vami tlakujemo pot do tja.

Skupaj poskrbimo, da bodo:

  • Jadralke in jadralci v jadra ujeli svež veter, ki diši po morju.
  • Kajakašice in kajakaši vesla potopili v čisto vodo.
  • Atletinje in atleti ter vsi naši športniki tekmovali v čistem okolju.

Zato z energijo vetra, sonca in vode znižujemo ogljični odtis ter lajšamo breme, ki ga proizvodnja energije nalaga našemu planetu. Prispevajmo k  doseganju zavezujočih evropskih ciljev obnovljivih virov energije , omogočajmo okolju prijaznejšo mobilnost ter soustvarjajmo energetsko učinkovita mesta, podjetja in domove.

Predvajaj

Imetniki Petrol Zlatih točk lahko te podarite od 8. junija do 31. avgusta 2021 na vseh Petrol bencinskih servisih v Sloveniji, v mobilni aplikaciji Na poti ali prek spletnega obrazca za donacijo.  Zbiranje Zlatih točk traja do konca avgusta ali do zbranih 2.000.000 Zlatih točk. V primeru, da se zastavljeno število Zlatih točk zbere pred uradnim koncem donacij, se možnost zbiranja Zlatih točk zaključi, zbiranje pa ni več možno. Najmanjši znesek Zlatih točk, ki jih lahko podarite, je 100. Največje število darovanih Zlatih točk je neomejeno.