Turistične kapacitete

Rezervacija počitniških enot v obdobju od 24.6.2022 – 2.9.2022 za zunanje interesente v tem trenutku ni mogoča.

Po 25.5.2022 bodo objavljeni prosti termini po destinacijah, hkrati pa bo omogočena tudi rezervacija terminov.

Veseli bomo, če boste poletne dni preživeli tudi v naših počitniških enotah.

Hribi

Bohinjska Bistrica

Bohinjska Bistrica je največje naselje na območju Bohinja. Malo je znano, da je bilo prav tu prvo slovensko smučarsko središče. Kraj ima dobre cestne povezave z Bledom in Selško dolino. Bohinjska Bistrica je čudovito izhodišče za potepanje po bližnjem Triglavskem narodnem parku, okolici Bohinjskega jezera, slapa Savice in osvajanje vrhov Julijskih alp.


  • Apartma 4+2 osebe

Kranjska Gora

Kranjska Gora je pomembno vse letno športno središče, znano po tekmah svetovnega pokala v smučanju in poletih na planiški velikanki. Smučarske žičnice in proge potekajo po pobočjih Vitranca od Kranjske Gore do Planice na nadmorski višini od 800 do 1215 metrov. Poleti je Kranjska Gora zelena in cvetoča, ki vabi sprehajalce, planince ter je idealno izhodišče za večje planinske ture. Od Ljubljane oddaljeno 89 km.


  • Apartma 2+2 osebe
  • Apartma 3+2 osebe

Rogla

Rogla je klimatsko zdravilišče in športni smučarski center na 1.517m nadmorske višine. Poletne temperature ne presežejo 22° C. Obsežne planine lahko prehodite, prekolesarite, raziščete Lovrenška jezera, moči pa si lahko nabirate tudi v sodobnem rekreacijskem središču ali pa se zapeljete do bližnjih Term Zreče.


  • Apartma 2+2 osebe
  • Apartma 4+1 osebe

Morje

Gajac (Pag)

Otok Pag je eden največjih otokov v Dalmaciji. Z 270 km razčlenjene obale je otok z najdaljšo obalno linijo na Jadranu. Ima bogato zgodovino, peščene plaže, blago klimo in čisto morje. Počitniško naselje Gajac je od Novalje oddaljeno 3 km. Ima sodobno opremljeno plažo, oskrbovano središče s tržnico, samopostrežno trgovino, športnorekreativno središče s teniškimi, košarkarskimi in otroškimi igrišči.


  • Apartma 2+2 osebe
  • Apartma 3+2 osebe