Druge nagradne igre

Vse, kar potrebujete za dom ali na poti, nakupite na Petrolu, zraven pa sodelujte še v žrebanju za privlačne nagrade.

Preverite aktualne nagradne igre Preverite pretekle nagradne igre

Včasih vožnje minejo mimogrede, včasih pa potrebujemo postanek in osvežitev. Ne pozabite: zadovoljen voznik je tudi bolj varen voznik. Z nagradno igro DRAJV ste lahko oboje. Aplikacija za varno vožnjo DRAJV v sodelovanju z aplikacijo Na poti vsem članom Petrol kluba zato podarja 6.360 nagrad! 

Sodelujte v novi nagradni igri, kjer vas za varno vožnjo z DRAJV-om nagradimo s praktičnimi nagradami za vaš avto ter z okrepčilom s kavo, hrano ali pijačo. Osvojite lahko: 

  • 60 x 40 € dobroimetja za plačilo goriva Q Max
  • 300 XL avtopranj, da bo vaš avto še lepši
  • 500 panini sendvičev s pršutom za lačne
  • 500 Q Energy Drink Classic napitkov za energijo
  • 5000 Kav na na poti, za vašo energijo na poti

Nagradna igra traja od 9. novembra 2021 do 31. januarja 2022.

Preverite, kako sodelovati v nagradni igri

Kako sodelujem v nagradni igri?

Za sodelovanje v nagradni igri morate potrditi Pogoje sodelovanja v nagradni igri ter biti imetnik Petrol klub kartice, na katero vam bomo pripisali nagrado. Številko Petrol klub kartice vpišite v aplikacijo DRAJV, v vaš profil. Več o nagradni igri si preberite na spletni strani Triglava. 

Brezplačna Kava na poti

V času trajanja nagradne igre posnemite 1 varno vožnjo (z oceno posamezne vožnje vsaj 90 točk), v skupni dolžini vsaj 500 km.

Nagrade bodo podeljene tedensko, v 10 zaporednih tednih od 15. novembra 2021 do 24. januarja 2022. Vsak teden bo nagrado prejelo prvih 500 voznikov, ki izpolnijo pogoje.
 

Prejem nagrade potrdite v aplikaciji DRAJV. Osvojena nagrada bo vidna v aplikaciji Na poti, s katero jo lahko tudi koristite.

Žreb za avtopranje, sendviče in Q Energy Drink

V času trajanja nagradne igre posnemite vsaj 10 varnih voženj (z oceno posamezne vožnje vsaj 90 točk), v skupni dolžini vsaj 500 km.

Nagrade bodo podeljene z žrebom 10. februarja 2022.

Osvojene nagrade bodo vidne v aplikaciji Na poti, s katero jih lahko tudi koristite. 

Žreb za 40 € za gorivo Q Max

V času trajanja nagradne igre posnemite vsaj 10 varnih voženj (z oceno posamezne vožnje vsaj 90 točk), v skupni dolžini vsaj 500 km. Poleg opravljenih voženj je pogoj za sodelovanje v žrebu za 40 € tudi to, da ste uporabnik mobilne aplikacije Na poti. Vanjo se registrirajte ter dodajte svojo Petrol klub kartico.

Nagrade bodo podeljene z žrebom 10. februarja 2022.

Osvojena nagrada bo vidna v aplikaciji Na poti, s katero jo lahko tudi koristite. 

Pravila nagradne igre

Za sodelovanje v nagradni igri morate v aplikaciji DRAJV potrditi Pogoje sodelovanja v nagradni igri ter biti imetnik Petrol klub kartice, na katero vam bomo pripisali nagrado. Številko Petrol klub kartice vpišite v aplikacijo DRAJV, v vaš profil. Veljavnost 1. nagrade, 40 € dobroimetja za plačilo goriva je neomejena. Ostale nagrade lahko na Petrolovih prodajnih mestih koristite do 30. junija 2022 in za koriščenje uporabite mobilno aplikacijo Na poti ali pa se zglasite na blagajni Petrola.