Q Energy Drink

Napolnite se z energijo za ves dan. Na Petrolu se ustavite po energijsko pijačo Q Energy Drink. Zdaj tudi brez sladkorja!

Preverite ponudbo

Q Energy Drink: odličen okus in maksimalna energija

Ko vam zmanjka energije, se odpravite na najbližji Petrol. Naša energijska pijača Q Energy Drink vas bo napolnila z energijo za uspešen dan, da nikoli več ne boste zamudili niti trenutka – ne varne poti na cesti, ne uživanja na cilju in vsega vmes.

Privoščite si 250 mililitrov odličnega okusa in maksimalne energije, s sladkorjem ali brez. Samo na policah Petrol prodajnih mest!

Poživitev s sladkorjem ali brez

Q Energy Drink Classic

Gazirana brezalkoholna pijača Q Energy Drink Classic vas poživi z odličnim okusom in ravno pravo mero kofeina. Dodatno energijo daje še vsebnost tavrina, aminokisline, ki se naravno tvori v človeškem telesu, ter prisotnost petih vitaminov skupine B, mikrohranil, ki ohranjajo naše telesne funkcije: B3, B5, B6, B2 in B12.

Q Energy Drink Sugar Free

Poživitev je lahko vaša tudi brez sladkorja! Q Energy Drink Sugar Free je energetski napitek, ki ne vsebuje sladkorja, a ohranja odličen Q okus in maksimalno energijo. V 100 mililitrih Q Energy Drink Sugar Free se tako nahaja zgolj 0,1 g sladkorja ter ista, energije polna količina kofeina, tavrina in petih B vitaminov.