Slovenija se je priključila na “štrom”. Brez vas nam ne bi uspelo!

Ste v medijih že opazili našo novo kampanjo Priključi se na Petrolov “štrom”? Novo ponudbo električne energije ste nam pomagali oblikovati prav člani raziskovalnega panela.

Za mrzle jesenske in zimske dni smo želeli pripraviti ponudbo Petrol energentov, ki bi kar najbolj ustrezala vašim željam in potrebam. Zato smo udeležence naše poletne omnibus raziskave vprašali, kako bi se lotili zamenjave dobavitelja električne energije in kaj bi jih v menjavo prepričalo.

Povedali ste nam:

  • Cena elektrike je med najbolj pomembnimi dejavniki odločanja. Glavni sprožilec menjave dobavitelja elektrike je, poleg zanimivih akcijskih ponudb, prav mesečni strošek. 46 % vprašanih vas je k razmišljanju o menjavi spodbudila višina položnice, nadaljnjih 46 % pa akcijska ponudba.
  • Enostavnost zamenjave šteje. 25 % bi vas želelo dobavitelja elektrike zamenjati na spletu, 27 % pa vas kot prednost izbranega dobavitelja navaja e-poslovanje.
  • Najpomembnejša je zvestoba. Kar 58 % vseh, ki ste se že odločili za Petrol Elektriko najbolj prepriča prav program zvestobe – zbiranje Zlatih točk in različne ugodnosti in popusti, ki jih te prinašajo.

Na podlagi vaših predlogov, mnenj in želja smo nato pripravili prodajno akcijo Priključi se na Petrolov “štrom”. Ta je že v prvih 10 dneh naletela na res izjemen odziv - dokaz, da ste nas usmerili na pravo pot.

Predvajaj

V novi akciji tako:

  • Novi odjemalci Petrol Elektrike za elektriko v prvem letu plačujejo 11 % manj, na Petrol klub kartico pa jim naložimo še 20 € dobrodošlice.
  • Poskrbimo za čim boljšo uporabniško izkušnjo. Poenostavili smo izračun prihranka in še izboljšali postopek sklenitve pogodbe na spletu, za čim enostavnejši prehod na Petrol.
  • Za vas poskrbimo tudi po izteku prvega leta. Obstoječi odjemalci lahko svoje Zlate točke po izteku akcijske ponudbe vedno unovčijo za nižji račun elektrike. Točke zbirate z nakupi, točenjem goriva, s plačili Petrol Elektrike in s sodelovanjem v Petrolovem raziskovalnem panelu.

Še enkrat hvala za vso pomoč - brez vas nam ne bi uspelo.

Več o akciji Priključi se na Petrolov "štrom"