Vas po tekmi muči lakota?

Rešitev je na poti! Navijači Olimpije se po tekmi okrepčajte s Petrolovim sendvičem iz ponudbe Na poti, mi pa vam ob nakupu podarimo še en sendvič, povsem brezplačno.

Preverite, kako do sendviča

Brezplačen sendvič za vse zveste navijače

Brezplačen dodatni sendvič čaka prav vse športne navdušence in zveste navijače košarkarskega kluba Cedevita Olimpija, ki boste pri nas kupili kateri koli sendvič Na poti.

Kaj je potrebno narediti?
Na prodajnem mestu Petrol kupite sendvič Na poti, pokažite desno kodo in brezplačen drugi sendvič bo vaš! Izbirate lahko med celo paleto različnih okusov. Se sprašujete, katerih? Preverite spodaj.

A pohitite: brezplačen drugi sendvič lahko koristite le do konca naslednjega delovnega dne po tekmi. Ponj se odpravite na naša prodajna mesta s tovrstno ponudbo, ki bo vaša do razprodaje zalog.

Že veste, katerega boste izbrali?

Preverite, kam se odpraviti po sendvič

Preverite ponudbo navijaških sendvičev

Domači

Ni ga čez domače! Naj vas zapelje slasten domači želodček, obogaten z rezinami svežega paradižnika in hrustljavo zeleno solato. Piko na i sendviču daje še namaz z majonezo in gorčico.

Klasik

Vašo lakoto lahko prepodi tudi stara dobra klasika: belo pekovsko pecivo z gorčico in majonezo, slastnimi rezinami sira, svežim paradižnikom in hrustljavo zeleno solato.

Pršut

Mmmm, pršut! Dobrodošli vsi, ki vas mika kraška dobrota v beli korenini z olivami, oplemeniteni z olivnim namazom, ki smo ji dodali še svežo rukolo in rezino sira Edamec.

Šoferski

Kruli po želodcu? Rešitev je na poti! Za trenutke velike lakote izberite odličen okus 300-gramskega sendviča s pica šunko, sirom in kislimi kumaricami, vse v belem pekovskem pecivu. Za brezskrbno potešitev lakote.

Tuna

Dobrodošli vsi, ki želite, da za malico zadiši po morju. Privoščite si ta izjemno sočen sendvič s koščki tune, majonezo, koruzo in hrustljavo svežo solato. Vse v belem pekovskem pecivu.

NOVO: Sendvič Na poti Poli

Ste tudi vi nori na Poli? Bela kajzarica, piščančja posebna salama Poli, slastna rezina sira in sveže narezane kumarice vam bodo zagotovo potešile (nostalgično) lakoto na poti.