Q Max pomaaaaaaga do vozniškega izpita

Pridružite se izzivu in nam pomagajte posneti video s čim daljšo izgovorjavo besede “Q Maaax”. Vsaka sekunda pomeni evro bližje izpitu za avto za mlade iz socialno ogroženih družin!

Preverite, kako sodelovati


Se še spomnite tiste nepopisne sreče, ko ste lahko prvič sami sedli za volan in se odpeljali novim dogodivščinam naproti? Ker verjamemo v moč dejanj, bomo v Petrolu omogočili podoben trenutek mladim iz socialno ogroženih družin, ki si izpita za avto ne morejo privoščiti.

Pridružite se izzivu, pred tem pa še nasveeeeet: dobro vdihnite in seveda stisnite gumb za snemanje na svojem telefonu. Hvaaaaala!

Predvajaj

Kako sodeeeelujete?

  1. Pridružite se izzivu in posnemite video s čim daljšo izgovorjave besede “Q Maaax”. Vsaka sekunda videa pomeni en evro bližje izpitu za avto za mlade iz socialno ogroženih družin. Cilj je, da skupaj posnamemo 10.000 sekund.
  2. Video delite na Facebook ali Instagram story-ju in na videoposnetkih označite Petrolov profil (@petrol.si) in uporabite ključnik #qmaaax.
  3. V objavi označite prijatelja in ga nominirajte, da sprejme izziv in tudi sam prisluži čim več  za vozniške izpite za mlade.