Promocije

Svoj izdelek ali storitev oglašujte s pomočjo promocijskih letakov ali vzorcev, ki jih na naših prodajnih mestih delijo prijazne hostese.

KONTAKTIRAJTE NAS

Osebni stik, ki prepriča

Oglaševanje, prilagojeno življenjskemu tempu

V hitrem tempu vsakdanjika čedalje več časa preživimo na poti. Glavna stična točka v življenju uporabnikov postajajo bencinski servisi, oglaševanje na njih pa ključno za uspeh vaših oglaševalskih aktivnosti.

Privlačna predstavitev izdelkov

Prijazne hostese lahko na naših prodajnih mestih ter na lokacijah mehaničnih delavnic Vianor na privlačen način predstavijo vaš izdelek, storitev ali prodajno akcijo ter uporabnikom izročijo promocijski letak ali vzorec izdelka.

Lokacije po vsej Sloveniji

Poljubno število hostes lahko opravlja promocije na več kot 300 prodajnih mestih po vsej Sloveniji. Na posameznem prodajnem mestu lahko hkrati poteka samo ena promocija. Hostese zagotovi naročnik. 

Cenik izvedbe promocije

Cena izvedbe promocije na enem prodajnem mestu za en dan 60 € na dan, na lokacijo, brez DDV

Hostese so pri delu same odgovorne za svojo varnost in s svojimi aktivnostmi ne smejo motiti delovnega procesa. Cena ne vključuje DDV. Veljavnost cenika do 31. 12. 2019..

Priprava promocije

Za najem in izbiro hostese oz. hostesnika poskrbi naročnik sam. Naročnik promocije predhodno pripravi tudi promocijske materiale, ki nam jih posreduje v pregled.

Hostese in hostesniki so pri izvajanju promocij sami zadolženi za svojo varnost in s svojimi aktivnostmi ne smejo motiti delovnega procesa.

Zakaj Petrol Media?

V mreži Petrol Media z več kot 300+  prodajnimi mesti na strateških lokacijah po vsej državi poskrbimo, da vaše oglasno sporočilo vsak dan doseže kar največ ljudi.

Omogočamo

  • Nacionalno pokritost z možnostjo regionalnega targetiranja.
  • Prilagoditev oglaševanja glede na obisk po dnevih in urah, tip ceste in specifike prodajnega mesta: e-polnilnice, avtopralnice, paketomat, Fresh ponudba...
  • Povezovanje različnih formatov oglaševanja v celovito prodajno zgodbo, tik pred nakupnim procesom.

Kontaktirajte nas

Tamara Turnšek

Trženje Petrol Media