Posebni formati

V ponudbi Petrol Media niste našli prave izpostavitve zase? Pobrskajte med naborom posebnih formatov oglaševanja v naši ponudbi!

Kontaktirajte nas Prenesite pdf

Format, prilagojen samo vam

Oglaševanje, prilagojeno življenjskemu tempu

V hitrem tempu vsakdanjika čedalje več časa preživimo na poti. Glavna stična točka v življenju uporabnikov postajajo bencinski servisi, oglaševanje na njih pa ključno za uspeh vaših oglaševalskih aktivnosti – še posebej s formatom, prilagojenim samo vam!

NOVO! Okvirji za dezinfekcijska sredstva

Razkuževanje rok ob vstopu v prodajno mesto je v času korona krize postalo nujno opravilo vsakega kupca. Svoje potencialne stranke zato nagovorite na okvirjih dezinfekcijskih stojal. Naj se vaše sporočilo razprši kot razkužilo!

Bencinski servis, cel odet v vaše sporočilo

V svoje sporočilo oblecite kar cel Petrol. Vaš oglas, izdelek ali blagovna znamka naj se na izbranem bencinskem servisu pojavlja povsod, kamor seže oko: na ročkah za točenje goriva, na Billboard plakatih, LCD zaslonih in več.  Za ponudbo nas kontaktirajte.

Zakaj Petrol Media?

V mreži Petrol Media z več kot 300+  prodajnimi mesti na strateških lokacijah po vsej državi poskrbimo, da vaše oglasno sporočilo vsak dan doseže kar največ ljudi.

Omogočamo

  • Nacionalno pokritost z možnostjo regionalnega targetiranja.
  • Prilagoditev oglaševanja glede na obisk po dnevih in urah, tip ceste in specifike prodajnega mesta: e-polnilnice, avtopralnice, paketomat, Fresh ponudba...
  • Povezovanje različnih formatov oglaševanja v celovito prodajno zgodbo, tik pred nakupnim procesom.