Vozila

Prihodnost je v elektriki. Ste v vašem podjetju ali mestu pripravljeni nanjo? Nudimo vam strokovno pomoč in svetovanje pri vpeljavi prilagojenih rešitev za vaš vozni park, vaše zaposlene ali vaše stranke.

Preverite rešitve za podjetja in mesta

SODOBNA IN OKOLJU PRIJAZNA MOBILNOST

Ko gre za redne ali občasne potrebe po avtomobilu, ko gre za službeno pot, ko potrebujemo nadomestno vozilo, ko je avto na popravilu ali ko potrebujemo določen tip vozila - je dobra možnost tudi kratkoročni najem vozila za obdobje do 30 dni.

S celovitim najemom električnih vozil je vozni park vašega podjetja pripravljen na trajnostno prihodnost, vso skrb za vozila pa prevzame Petrol.

Poslovni najem e-vozil

Izberite poslovni najem električnih vozil po konceptu "vozilo kot storitev" ter se tako podajte na brezskrbno pot postopne zamenjave vašega voznega parka z okolju prijaznimi električnimi vozili – brez visokih vstopnih stroškov!

Kratkoročni najem vozila

Za vrsto različnih potreb, ki jih imajo podjetja po mobilnosti, je kratkoročni najem vozila velikokrat najboljša in najugodnejša rešitev. Izbirate lahko med različnimi kategorijami in znamkami vozil, ki so v voznem parku razvrščena glede na njihove specifične lastnosti.