Upravljanje in vzdrževanje voznega parka

S celovitimi rešitvami upravljanja in vzdrževanja poskrbimo za vozila vašega podjetja ali občine. Logistično načrtovanje, podpora in izvedba mobilnosti, pomoč upravitelju, celotno upravljanje voznega parka in več.

Kontaktirajte nas

Urejanje postopkov za podaljšanje registracije

Prevoz vozila na servis ali tehnični pregled

Nadomestno vozilo v času popravila ali servisa

Upravljanje škodnih primerov

RAZBREMENITEV ADMINISTRACIJE IN STROŠKOVNA UČINKOVITOST

Podjetjem poleg najema vozil pomagamo še s celovitim upravljanjem voznega parka. Za občutno razbremenitev administracije, optimizacijo procesov, stroškovno učinkovitost, jasen pregled ter celovit nadzor nad vpeljavo trajnostne mobilnosti v vašem podjetju in občinam.

Želite biti še bolj brez skrbi? Našim strokovnjakom prepustite tudi vzpostavitev in upravljanje polnilne infrastrukture.

Storitve upravljanja voznega parka

Z vami od začetka do konca

Z vami smo v celotnem procesu posodobitve voznega parka: od nabave najustreznejših vozil za vaše potrebe do vzdrževanja in upravljanja voznega parka, nadzora nad stroški ter odprodaje ali vračil vozil. Naši strokovnjaki za vas opravijo vsa opravila, povezana z vašim vozilom, ter vas občutno razbremenijo administracije, optimizirajo procese, izboljšajo stroškovno učinkovitost voznega parka in vam nudijo jasen pregled in celovit nadzor.

Storitve za popolno brezskrbnost

Naši strokovnjaki prevzamejo vozilo na dogovorjenem mestu, namesto vas opravijo dogovorjene storitve, ki omogočajo varno in udobno uporabo vozila. V tem času pa vam pripada nadomestno vozilo, kar vam v vsakem trenutku omogoča popolno mobilnost. Dodali smo še storitve, ki nudijo dodatno brezskrbnost. V upravljanje lahko poleg novih, električnih vozil prevzamemo tudi druga vozila iz vašega obstoječega voznega parka. Za izredne dogodke pa lahko najamete ustrezno vozilo, ki sicer mogoče ni v vašem voznem parku, kot je na primer kombi, luksuzno vozilo ali kaj tretjega.