Želite leteti še dlje?

Rešitev je na poti! Navijači v Planici se lahko po napeti tekmi okrepčate z brezplačno kavico. Prejmete jo na najbližjem Petrolu.

Preverite, kako do Kave na poti

Brezplačna Kava na poti

Brezplačna Kava na poti v velikosti S ali M čaka prav vse športne navdušence in zveste navijače smučarskih skokov!

Kaj je potrebno narediti?  
Na prodajnem mestu Petrol pokažite črtno kodo in brezplačna Kava na poti bo vaša. 

A pohitite: brezplačno Kavo na poti v velikosti S ali M lahko koristite le do 28. marca 2022, ponjo pa se odpravite na naša prodajna mesta s tovrstno ponudbo. 

Ste pripravljeni okusiti najboljšo Kavo na poti? Mi smo! 

Kakšno kavo pijete?

Sveže zmleta Kava na poti po vašem okusu

Določite velikost svojega kavnega lončka – S, M ali L – in na kavomatu izberite okus Kave na poti, ki vam prija najbolj: espresso, cappuccino, macchiato, latte macchiato (s čokolado ali brez), kavo z mlekom in še več. Vsaka skodelica kave na Petrolu je pripravljena iz sveže zmlete kave v zrnu, povsod pa so vam ob aparatih za kavo na voljo tudi karamelni sladkor, čokolada v prahu ter kakav in cimet, s katerimi lahko kavni napitek še dodatno prilagodite svojemu okusu.

Brezkofeinska Kava na poti

V naših kavnih kotičkih boste s pravo kombinacijo kave in mleka ustvarili vrhunski napitek kot v najboljši kavarni – tudi če vaša skodelica kave ne bo vsebovala kofeina. Na kavomatu izberite napitek ‘decaf’ in uživajte v kavi, namenjeni vsem, ki želite doživeti vrhunski okus Kave na poti, ne želite pa njenih poživljajočih učinkov. Izbirajte med različnimi okusi brezkofeinske Kave na poti: črna kava, cappuccino ali kava z mlekom.