Skupaj pomagamo: svoje Zlate točke podarite Društvu Rdeči noski

Hvala, da ste svoje Zlate točke podarili Rdečim noskom, ki v slovenske bolnišnice in domove za starejše prinašajo smeh in dobro voljo. Skupaj smo zbrali kar 20.000 € sredstev v dober namen!

Hvala, da ste nam pomagali širiti veselje in pogum


Z donacijami Zlatih točk ste omogočili, da bodo bolnišnični klovni v okviru Društva Rdeči noski še naprej pomagali lajšati dneve v bolnišnicah in domovih za starejše. Vemo namreč, da je ravno humor tisti plamenček, ki ogreje dušo, ko je najbolj težko.

Do 25. decembra 2022 ste nam tako pomagali zbrati kar 10.000.000 Zlatih točk. Te smo spremenili v donacijo v višini 10.000 €. Sredstva smo v Petrolu še podvojili in Rdečim noskom namenili 20.000 €.

Sredstva bodo pomagala s smehom napolniti 1.000 sob v bolnišnicah in domovih za ostarele in še več. Kako vse ste z donacijo pomagali Rdečim noskom, si preberite tukaj.

Prinesti smeh in dobro voljo v slovenske bolnišnice

Zbrana donacija bo pomagala, da Rdeči noski v okviru svojih rednih obiskov obiščejo 1.000 bolniških sob in sob v domovih za starejše po vsej Sloveniji. Rdeči noski z osebjem za dobro otrok sodelujejo tudi pri nekaterih posegih in pripravah na operacijo.