Z aplikacijo Na poti uživajte v prednostih Petrol kluba

PRENESITE IZ GOOGLE PLAY PRENESITE IZ APP STORE PRENESITE IZ APPGALLERY

Fizično Petrol klub kartico nadomestite s telefonom

Ste naveličani plastičnih kartic? Svojo fizično Petrol klub kartico nadomestite z digitalno. Naložite si mobilno aplikacijo Na poti, jo povežite s svojo Petrol klub kartico in pustite plastiko doma.

Imetniki Petrol klub plačilne kartice

Ob naslednjem nakupu na Petrolu zgolj pokažite črtno kodo vaše Petrol klub plačilne kartice, ki je prikazana v aplikaciji. Za plačilo z digitalno kartico vtipkajte PIN kodo, tako kot ste vajeni pri plačilu s fizično kartico. Za svoj nakup boste prejeli še Zlate točke, tako kot ob uporabi fizične kartice. 

Imetniki Petrol klub kartice zvestobe

Ob naslednjem plačilu na Petrolu zgolj pokažite črtno kodo vaše digitalne Petrol klub kartice, ki je prikazana v aplikaciji. Tako kot s fizično kartico zvestobe, boste za vaš nakup prejeli Zlate točke ali pa boste svoje Zlate točke izkoristili za popuste.

Ugodnosti Petrol kluba v aplikaciji Na poti

Brezplačno avtopranje

Člani Petrol kluba, ki imate v aplikacijo dodano svojo Petrol klub kartico, lahko zbirate Zlate kaplje in si tako pridobite brezplačno avtopranje. Za vsako plačilo avtopranja z aplikacijo prejmete Zlato kapljo, ko jih zberete 5, prejmete eno avtopranje brezplačno.

Zlate kaplje lahko z aplikacijo Na poti zbirate do 31. decembra, koristite pa do 31. januarja naslednjega leta.

Brezplačna Kava na poti

Člani Petrol kluba, ki imate v aplikacijo dodano svojo Petrol klub kartico, lahko zbirate Zlata zrna in si tako pridobite brezplačno Kavo na poti. Za vsako plačilo kave z aplikacijo prejmete Zlato zrno, ko jih zberete 9, prejmete eno kavo brezplačno.

Zlata zrna lahko z aplikacijo Na poti zbirate do 31. decembra, koristite pa do 31. januarja naslednjega leta.

Preberite več o aplikaciji Na poti in Petrol klubu

Vsaka Zlata točka šteje, tudi z aplikacijo Na poti

Člani Petrol kluba tudi ob plačevanju z aplikacijo Na poti zbirate Zlate točke ter jih koristite za popust na izdelke ali storitve.

Preberite več