Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrtna hiška Keter Manor 6 x 8 DD

Blagovna št.: 257997

Blagovna znamka: Keter

Vrtna hiška Keter MANOR 6 X 8 DD_1

Svoje vrtno pohištvo, orodje, kolesa, viseče mreže, ležalnike in več pospravite v to trpežno vrtno hišo za orodje Manor 6 × 8 ter svoje dragocenosti zaščitite pred nepridipravi. 

Preberite več
Spletna cena
793,07 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
33,04 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Svoje vrtno pohištvo, orodje, kolesa, viseče mreže, ležalnike in več pospravite v to trpežno vrtno hišo za orodje Manor 6 × 8 ter svoje dragocenosti zaščitite pred nepridipravi. 

Priročna in trpežna vrtna hiška

Vrtna uta, vrtna lopa ali, preprosto, vrtna hiška - kakorkoli že imenujete Keter Manor, gre za izjemen izdelek, ki vam bo pomagal shraniti prav vse, kar bi radi obdržali pri roki, a vseeno ne bi puščali zunaj, prepuščeno nepridipravom in elementom.

V vrtno uto pospravite vse od orodja za vrt pa do koles, stolov, miz, ležalnikov in mrež s katerimi si tako radi polepšamo prijetne trenutke izven hiše.  

Odlična in trajna vrtna hiška Keter Manor vam bo s svojimi dvoslojnimi stenami in trdnim okvirjem 6 x 8 služila dolga leta. Ne potrebuje namreč posebnega vzdrževanja, ne rjavi, se ne lušči, odporna pa je tudi na neugodne vremenske razmere. 

Vgrajen prezračevalni sistem te izjemne vrtne hiške zagotavlja, da bo v uto Keter MANOR nenehno prihajal svež zrak, predmeti v njej pa bodo zaščiteni pred škodljivimi vplivi vlage. Tako se boste v tej vrtni hiški počutili kot v resnični graščini - kar beseda "Manor" tudi pomeni. 

Kvaliteta, skrita v imenu

Podjetje Keter več kot 70 let v 90 državah ustvarja neverjetne kotičke v vrtovih in domovih svojih uporabnikov.

Nič čudnega torej, da so vrhunski in kakovostni izdelki Keter prejemniki vrste oblikovalskih nagrad. V podjetju tako pravijo, da želijo ustvarjati izdelke, ki jih odlikuje stil, a so hkrati praktični in trajni, z lastnostmi, ki jih njihovi uporabniki potrebujejo. 

Več o vrtni hiški Keter Manor

  • dimenzije: 185,8 x 236,8 x 227 cm
  • teža: 79 kg
  • dolga življenjska doba brez obrabe, luščenja ali korozije
  • vgrajen prezračevalni sistem
  • garancija: 10 let
Podrobnosti izdelka
Vrsta vrtnega objekta:
Vrtna hiška
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup