Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrtna hiška Palram SkyLight, 6 x 12, polnočno siva

Blagovna št.: 256647

Blagovna znamka: Palram

Vrtna hiška Palram SkyLight, Tip: 6 x 12, polnočno siva_1

Edinstvena vrtna hiška Palram Skylight varno shrani vse, kar bi drugače ostalo na vrtu. Robostna lopa se ponaša z edinstveno svetlobno streho, na voljo pa je v polnočno sivi barvi, z dimenzijami 6 x 12. 

Preberite več
Spletna cena
1.158,01 €

Spletna akcijska cena
1.088,53 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
1.158,01 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
45,35 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Edinstvena vrtna hiška Palram Skylight varno shrani vse, kar bi drugače ostalo na vrtu. Robostna lopa se ponaša z edinstveno svetlobno streho, na voljo pa je v polnočno sivi barvi, z dimenzijami 6 x 12. 

Ste že siti nereda na vrtu? Iščete priročno rešitev za varno in učinkovito shranjevanje vašega vrtnega pohištva, opreme, športne opreme in vsega drugega, kar bi se drugače valjalo po dvorišču? Tu je priročna vrtna hiška Palram SkyLight!

Izjemno robustna vrtna lopa z edinstveno streho 

Vrtna hiška Palram Skylight bo ob namestitvi več kot stabilna - za to poskrbi aluminijasti okvir, zaščiten pred rjo. Piko na i zanesljivosti in odpornosti vrtne ute dajejo še praktično neuničljive polikarbonatne plošče, ki so izjemno odporne proti udarcem in 100 % zaščitene pred UV žarki.

Vrtna hiška Palram Skylight je na voljo v polnočno sivi barvi,v dimenzijah 6x12. 

Za primerno osvetljenost prostora, v katerega boste po novem pospravili nered iz vrta, pa poskrbi edinstvena svetlobna streha, ki vrtni hiški daje ime: "Skylight". Tako bo streha vrtne ute v notranjost spuščala naravno sončno svetlobo in hkrati poskrbela, da bo od zunaj streha ohranila neprosojno vidljivost. Vzdrževanje strehe vrtne hiške Skylight ni potrebno, saj ta ne bo rjavela, gnila ali se luščila. 

Vrtna uta Skylight: enostavno jo je namestiti

Nastavitev vrtne hiške Palram Skylight  je s sistemom opažev Slide N’ Lock popolnoma preprosta. Vrtno hiško Skylight je preprosto tudi premikati, enostaven dostop do notranjosti pa vedno omogočajo nizka in široka dvojna vrata.

Še več: organizacija vseh predmetov, ki se v vrtni hiški nahajajo, je z Skylight popolnoma enostavna, saj vam dodaten prihranek prostora omogoča funkcija SkyLight Shelf - polica, ki se jo da pritrditi na aluminijasti okvir ute. V ločeni prodaji vam je na voljo komplet treh polic. 

Vrtna lopa Skylight vas bo navdušila še s proti drsnim dnom z možnostjo sidranja, dodatno varnost pa ji daje uporaba ključavnice za zaklepanje. Ta ob nakupu ni vključena. 

Kompaktno pakiranje za dostavo

Tudi nakup vrtne hiške prek spleta bo popolnoma enostaven in brez skrbi. Vrtna uta Skylight bodo tako vaša v kompaktnem pakiranju, ki omogoča učinkovito logistiko, združljivo s ponudbo kurirskih služb.

Vae o vrtni hiški Palram Skylight

  • tip: 6 x 12 
  • barva: polnočno siva
  • material: polikarbonatne plošče z UV zaščito, protirjavni aluminijasti okvir
  • streha: svetlobna
  • vrata: nizka in široka dvojna vrata
  • dno: proti drsno, z možnostjo sidranja
  • slide N’ Lock: sistem opažev za preprosto nastavitev
  • skyLight Shelf: možnost pritrditve police na aluminijast okvir lope
  • v ločeni prodaji je na voljo komplet 3 polic
  • garancija: 10 let
Podrobnosti izdelka
Vrsta vrtnega objekta:
Vrtna hiška
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup