Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrtna hiška Palram SkyLight 6 x 8, siva

Blagovna št.: 256581

Blagovna znamka: Palram

Vrtna hiška Palram SkyLight_1

Svoje orodje in vrtno opremo varno shranite v trajno in lepo oblikovano vrtno hiško Palram Skylight z edinstveno svetlobno streho. Na voljo v sivi barvi, z dimenzijami 6 x 8. 

Preberite več
Spletna cena
972,78 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
40,53 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Svoje orodje in vrtno opremo varno shranite v trajno in lepo oblikovano vrtno hiško Palram Skylight z edinstveno svetlobno streho. Na voljo v sivi barvi, z dimenzijami 6 x 8. 

Palram Skylight je idealna vrtna hiška v kateri boste pred elementi zaščitili svoje orodje, športno opremo, vrtno pohištvo in še več. V priročno vrtno lopo lahko shranite prav vse, česar ne bi radi puščali zunaj, na dosegu rok nepridipravom in elementom.

Izjemno odporna, praktično neuničljiva vrtna hiška

Vrtna uta Palram Skylight - na voljo v sivi barvi in dimenzijah 6 x 8 - je izdelana iz praktično neuničljivih polikarbonatnih plošč, ki so izjemno odporne proti udarcem.

Plošče imajo 100 % zaščito pred UV žarki, zato ste lahko še dodatno prepričani, da bo vaša nova vrtna lopa zlahka preživela prav vse sezone in vremenske razmere. 

Izjemno trdno strukturo vrtni hiški Skylight zagotavlja aluminijasti okvir, zaščiten pred rjo, zadosti svetlobe v njej pa omogoča edinstvena svetlobna streha, ki v prostor prenaša mehko naravno sončno svetlobo, a še vedno ohranja neprosojno zunanjo vidljivost. Njeno vzdrževanje ni potrebno - streha ne rjavi, ne gnije in se ne lušči. 

Vrtna lopa Palram Skylight: preprosta namestitev in shranjevanje 

Nastavitev vrtne hiške Palram Skylight  je s sistemom opažev Slide N’ Lock popolnoma enostavna. Hiško je preprosto tudi premikati. Vključeno je še protizdrsno dno z možnostjo sidranja, preprost dostop do vsega, kar ste v lopo shranili, pa je mogoč preko nizkih in širokih dvojnih vrat. 

Učinkovito organizacijo vaše lope bo še nadgradila funkcija SkyLight Shelf, polica, ki se lahko pritrdi na aluminijasti okvir in vam prihrani prostor. V ločeni prodaji je na voljo komplet treh polic. 

Dodatno zasebnost in varnost vam omogoča še možnost namestitve ključavnice za zaklepanje. Ključavnica ob nakupu ni vključena. 

Najenostavnejša dostava

Ob nakupu vrtne hiške Skylight vam ni potrebno skrbeti za način dostave. Hiška bo vaša v kompaktnem pakiranju, ki omogoča učinkovito logistiko, združljivo s ponudbo kurirskih služb.

Več o vrtni hiški Palram Skylight

  • Tip: 6 x 8
  • Barva: siva
  • Material: polikarbonatne plošče z UV zaščito, protirjavni aluminijasti okvir
  • Streha: svetlobna
  • Vrata: nizka in široka dvojna vrata
  • Dno: protizdrsno, z možnostjo sidranja
  • Slide N’ Lock: sistem opažev za preprosto nastavitev
  • SkyLight Shelf: možnost pritrditve police na aluminijast okvir lope
  • V ločeni prodaji je na voljo komplet 3 polic
  • Garancija: 10 let
Podrobnosti izdelka
Vrsta vrtnega objekta:
Vrtna hiška
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup