Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrtna hiška Palram SkyLight, 6 x 10, siva

Blagovna št.: 256644

Blagovna znamka: Palram

Svoje orodje in vrtno opremo varno shranite v trajno in lepo oblikovano vrtno hiško Palram Skylight z edinstveno svetlobno streho. Na voljo v sivi barvi, z dimenzijami 6x10. 

Preberite več
Spletna cena
1.055,13 €

Spletna akcijska cena
997,10 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
1.040,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
41,54 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Svoje orodje in vrtno opremo varno shranite v trajno in lepo oblikovano vrtno hiško Palram Skylight z edinstveno svetlobno streho. Na voljo v sivi barvi, z dimenzijami 6x10. 

Bi želeli svojo športno opremo, orodje za vrt, pohištvo in druge dragocenosti zaščititi pred slabim vremenom in pred hitrimi prsti nepridipravov? Pospravite jih v priročno vrtno hiško Palram SkyLight!

Edinstvena svetlobna streha in izjemna odpornost

Edinstvena svetlobna streha vrtne ute, ki je primerno poimenovana "Skylight", bo v prostor, kamor boste shranili svoje dragocenosti, prinesla mehko naravno sončno svetlobo, a še vedno ohranila neprosojno zunanjo vidljivost strehe. Streha naše vrtne hiške Skylight ne bo rjavela, gnila ali se luščila, zato njeno vzdrževanje ni potrebno.

Za stabilnost vrtne lope Skylight poskrbi aluminijasti okvir, zaščiten pred rjo, neprekosljivo robustnost pa ji omogočajo praktično neuničljive polikarbonatne plošče, ki so izjemno odporne proti udarcem. Plošče so 100 % zaščitene pred UV žarki, zato ste lahko še dodatno prepričani, da se bo vaša nova vrtna lopa zlahka uprla prav vsem vremenskim elementom. 

Vrtna hiška Palram Skylight je na voljo v sivi barvi v dimenzijah 6 x 10. 

Vrtno lopo Skylight je preprosto namestiti

Nastavitev vrtne hiške Palram Skylight  je s sistemom opažev Slide N’ Lock popolnoma preprosta, učinkovito organizacijo vseh predmetov v vaši lopi pa omogoča SkyLight Shelf - gre za polico, ki jo lahko pritrdite na aluminijasti okvir in s tem še dodatno prihranite prostor. V ločeni prodaji vam je na voljo komplet treh polic. 

Vrtno hiško Skylight je preprosto tudi premikati, preprost dostop do vsega, kar ste vanjo shranili, pa vedno omogočajo nizka in široka dvojna vrata.

Vrtna uta Skylight ima še proti drsno dno z možnostjo sidranja, dodatno varnost pa omogoča ključavnica za zaklepanje. Ta ob nakupu ni vključena. 

Tudi dostava je popolnoma enostavna!

Kako pa nakup vrtne hiške prek spleta, se morda vprašate. Brez skrbi: vrtna lopa Skylight bo do vas prispela v kompaktnem pakiranju, ki omogoča učinkovito logistiko, združljivo s ponudbo večine kurirskih služb.

Več o vrtni hiški Palram Skylight

  • tip: 6x10
  • barva: siva
  • material: polikarbonatne plošče z UV zaščito, protirjavni aluminijasti okvir
  • streha: svetlobna
  • vrata: nizka in široka dvojna vrata
  • dno: proti drsno, z možnostjo sidranja
  • slide N’ Lock: sistem opažev za preprosto nastavitev
  • skyLight Shelf: možnost pritrditve police na aluminijast okvir lope
  • v ločeni prodaji je na voljo komplet 3 polic
  • garancija: 10 let
Podrobnosti izdelka
Vrsta vrtnega objekta:
Vrtna hiška
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup