Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrtna hiška Keter Artisan 11 x 7

Blagovna št.: 258003

Blagovna znamka: Keter

Vrtna hiška Keter Artisan 11 x 7_1

Izredno prostorna in izvirna lopa za orodje je odziv na potrebe ljudi, ki iščejo sodobne in zelo funkcionalne rešitve za svoje vrtove.

Preberite več
Spletna cena
2.225,91 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
92,74 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izredno prostorna in izvirna lopa za orodje je odziv na potrebe ljudi, ki iščejo sodobne in zelo funkcionalne rešitve za svoje vrtove.

Izredno prostorna in izvirna lopa za orodje ARTISAN 7 x 11 je odziv na potrebe ljudi, ki iščejo sodobne in zelo funkcionalne rešitve za svoje vrtove.

V notranjosti je dovolj prostora za stojala in police, za orodje ter za shranjevanje velike vrtnarske opreme in dodatkov. 

Izdelana iz vremensko odpornega DUOTECH ™, je  Artisan 11 x 7 zgrajena tako, da vzdrži vse vrste vremenskih razmer in ostane v odličnem stanju.

Ima trdno talno ploščo, ki vam omogoča, da težjo opremo, kot so terenska vozila, kosilnice in vrtno pohištvo, shranite brez stresa. Široka dvojna vrata omogočajo preprost dostop do vsakodnevne opreme, z veliko naravne svetlobe in prostora za premikanje, pa se ta lopa lahko podvoji tudi kot delovni prostor za domače ali obrtniške dejavnosti.

Dvostenske plošče v tehnologiji DUOTECH so zelo odporne na škodljive zunanje dejavnike. Trdna streha, ojačana z dodatnim jeklenim okvirjem, zadrži snežno obremenitev do 200 kg / m2.

Lopo lahko barvamo v katero koli barvo, ki nam ustreza.

Več o Vrtni hiški Keter Artisan 11 x 7

  • dimenzija: 342 x 218 x 226 cm
  • teža: 192 kg
  • garancija: 10 let
Podrobnosti izdelka
Vrsta vrtnega objekta:
Vrtna hiška
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup