Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nakupovanje v Petrol eShop

Kako v Petrol eShop nakupujem s prijavo?

V spletni trgovini Petrol eShop lahko nakupujete kot registriran uporabnik, prek prijave v Petrolov uporabniški račun.

Če nakupujete s prijavo, kot registriran uporabnik, boste v uporabniškem portalu Moj Petrol lahko sledili statusu svojega naročila in zgodovini svojih naročil, za nakup pa boste lahko unovčili Zlate točke oz. pridobili Zlate točke, ki ste jih za nakup prejeli. Več o nakupovanju v spletni trgovini Petrol eShop si preberite v naših splošnih pogojih.

Svoje naročilo lahko kot registriran uporabnik v Petrol eShop oddate 4 preprostih korakih:

1. Košarica

V košarico dodajte izbrane izdelke ali storitve. V košarici lahko spreminjate količino vsakega izdelka ali pa ga iz košarice odstranite. 

V tem koraku uveljavite tudi kodo za popust, če jo imate. Kodo za popust je potrebno vpisati v polje “Imate kodo za popust?” in jo s klikom na gumb “Potrdi” potrditi.

Za nakup kot registriran uporabnik izberite gumb “Prijavite se”. Preusmerjeni boste na varno povezavo, kjer boste za prijavo v Petrolov uporabniški račun vpisali vaše uporabniško ime in geslo oz. opravili prvo registracijo. Preusmerjeni boste v košarico, kjer bo prikazana cena izdelka, ki vam kot registriranemu uporabniku oz. članu Petrol kluba pripada.

Če ste v spletno trgovino že prijavljeni, se vam že prikazujejo cene izdelka, ki vam kot registriranemu uporabniku propadajo. V košarici izberite gumb “Naprej”.

2. Dostava

Izberite tip dostave – prevzem na Petrolovih prodajnih mestih v Sloveniji ali dostavo do vrat objekta. Vnesite svoje podatke in nam zaupajte, kako naj vas obveščamo o dostavi: prek elektronske pošte ali prek SMS sporočil.

Vaši podatki – naslov in elektronska pošta oz. telefonska številka na katero vas bomo obveščali o dostavi – bodo v obrazcu že predizpolnjeni.

3. Plačilo

Obrazec bo predizpolnjen z naslovom, na katerega vam bomo izdali račun. Izberite še svoje plačilno sredstvo. Ob dostavi na izbrani naslov je nujno vnaprejšnje spletno plačilo.

 

Ker nakupujete kot registriran uporabnik, lahko svoj nakup poravnate s Petrol klub plačilno kartico zvestobe oz. z dobroimetjem. 

Za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe je možen tudi nakup na obroke. Želeno število obrokov izberite s spustnim menijem. 

4. Povzetek

Pozorno preverite povzetek svojega naročila in oddajte svoje naročilo. Povzetek naročila vam bomo posredovali na vaš elektronski naslov, svojemu naročilu pa lahko sledite tudi v uporabniškem portalu Moj Petrol, v meniju “Moja naročila”.

Kot registriran uporabnik lahko stanje svojega naročila spremljate tudi v Mojem Petrolu, o spremembah v statusu naročila pa vas bomo obveščali še preko e-pošte ter SMS sporočil.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup