Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nakupovanje v Petrol eShop

Kako lahko naročilo prevzamem na Petrolu?

Način dostave naročenih izdelkov izberete v drugem koraku spletnega nakupa. Izbirate lahko med dostavo do vrat objekta in prevzemom na Petrolovih prodajnih mestih.

Če ste izbrali prevzem na Petrolu, vam bomo naročilo dostavili na enega izmed več kot 300 Petrol bencinskih servisov po vsej Sloveniji.

Natančno lokacijo prevzema določite v drugem koraku spletnega nakupa. S klikom na gumb “Izberite prodajno mesto” se odpre zemljevid s seznamom, na katerem izberete svoj bencinski servis. Bencinski servisi so na seznamu že razvrščeni po predvidenem datumu dostave naročila, od najhitrejšega do najpočasnejšega.

Dostava na Petrol je povsem brezplačna, ne glede na vrednost vašega nakupa.

Po elektronski pošti vam bomo sporočili kdaj lahko svoje naročilo prevzamete. Po izdelke se s številko naročila oglasite v rednem delovnem času prodajnega mesta, v 14 dneh od prejema obvestila. Morebitne zamude pri prevzemu blaga nam sporočite pravočasno, saj bo v nasprotnem primeru blago vrnjeno dobavitelju.

Lokacije več kot 300+ Petrol prodajnih mest in njihov delovni čas si oglejte na interaktivnem zemljevidu.

Če so v vašem enkratnem naročilu izdelki z različnim načinom dostave – nekateri z dostavo do vrat objekta, drugi pa z dostavo na Petrolovo prodajno mesto – je dostava možna le do vrat vašega objekta.

Več o prevzemu na Petrolu si preberite v naših splošnih pogojih.

Ali lahko na Petrolu prevzamem prav vsak izdelek?

Ne, na žalost ne. Nekaterih izdelkov, kot so npr. hladilniki ali druga bela tehnika, zaradi njihove teže in velikosti na naša prodajna mesta ne moremo dostaviti.

Tovrstna omejitev je razvidna iz oznake ob izdelku v spletni trgovini. Takšen izdelek lahko, namesto na najbližji Petrol, naročite do vrat vašega objekta

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup