Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nakupovanje v Petrol eShop

Kako lahko naročilo prejmem do vrat objekta?

Način dostave naročenih izdelkov izberete v drugem koraku spletnega nakupa. Izbirate lahko med dostavo do vrat objekta ali dostavo na Petrol.

Če ste izbrali dostavo do vrat objekta, vam bomo naročilo dostavili na vaš naslov, do vrat vaše hiše ali vhodnih vrat večstanovanjske stavbe in to povsod po Sloveniji. Naslov za dostavo določite v drugem koraku spletnega nakupa.

Ob dostavi do vrat objekta je obvezno plačilo vnaprej.

Dostavo do vrat objekta opravlja Pošta Slovenije d.o.o., ki pošiljke dostavlja v dopoldanskem času, do 16.00. Izdelke dostavljamo izključno na območju Republike Slovenije; dostava zunaj Slovenije žal ni mogoča. Za obveščanje o natančnem času dostave bomo od vas potrebovali telefonsko številko, neposredno na naslovu dostave pa morata biti zagotovljena dostop in parkiranje dostavnega vozila.

Če so v vašem enkratnem naročilu izdelki z različnim načinom dostave – nekateri z dostavo do vrat objekta, drugi pa z dostavo na Petrolovo prodajno mesto – je dostava možna le do vrat vašega objekta.

Več o dostavi do vrat si preberite v naših splošnih pogojih.

Koliko stane dostava do vrat objekta?

  • Pri spletnem nakupu v vrednosti 300 € ali več vam bomo kupljene izdelke dostavili brezplačno.
  • Za nakupe v vrednosti do 300 € bo obračunan znesek pošiljanja v višini 4,50 € na pošiljko, razen če ni ob izdelku označeno drugače.
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup