Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nakupovanje v Petrol eShop

Kaj so Zlate cene in kako jih lahko uveljavljam?

Kaj so Zlate cene?

Zlate cene so denarnici prijazne cene, ki v spletni trgovini Petrol eShop veljajo ob nakupu z unovčenjem Zlatih točk. Uveljavljate jih lahko člani Petrol kluba.

  • Zlata cena: gre za ceno, ki velja za vse člane Petrol kluba.
  • Zlata cena s Petrol klub plačilno kartico: gre za ceno, ki velja samo za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe.
  • Zlata cena za x Zlatih točk: gre za ceno, ki velja za nakup z unovčenjem Zlatih točk. Velja za člane Petrol kluba.
  • Zlata cena za x Zlatih točk s Petrol klub plačilno kartico: gre za ceno, ki velja za nakup z unovčenjem Zlatih točk. Velja za imetnike Petrol klub plačilne kartice.

Vse cene v eShopu so v evrih in že vsebujejo davek na dodano vrednost. Cene ne vključujejo stroškov dostave oziroma poštnine. Ti so navedeni ob izračunu vrednosti naročila pred elektronsko potrditvijo naročila. Popust pri posameznem izdelku in koda za popust se ne seštevata.

Več o Zlatih cenah si preberite v naših splošnih pogojih.

Kako lahko uveljavljam Zlate cene?

Zlate cene, ki so navedene ob posameznem izdelku, lahko uveljavljate, če v naši spletni trgovini izberete nakup s prijavo, kjer nakup opravite kot registriran uporabnik.

V svoji košarici ob nakupu izberite gumb “Prijavite se”. Preusmerjeni boste na posebno stran, kjer se lahko registrirate ali prijavite v Petrol uporabniški račun. Ob registraciji oz. prijavi vas bo sistem ponovno preusmeril v košarico, kjer bo označena Zlata cena, ki jo lahko ob nakupu uveljavljate.

Več o tem, kako v Petrol eShop poteka nakupovanje s prijavo, si preberite tukaj.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup