Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nakupovanje v Petrol eShop

Kako v Petrol eShop nakupujem brez prijave?

V spletni trgovini Petrol eShop lahko enostavno nakupujete brez prijave, kot neregistriran uporabnik.

Če nakupujete brez prijave, kot neregistriran uporabnik oz. gost, boste morali v spletno trgovino ob vsakem nakupu na novo vpisati svoje podatke. Brez registracije prav tako ne boste mogli slediti statusu svojega naročila, zgodovini svojih naročil, za nakup unovčiti Zlatih točk ali pridobiti Zlatih točk, ki ste jih za nakup prejeli. Te funkcionalnosti in še več so vam na voljo zgolj ob nakupu s prijavo.

Več o nakupovanju v spletni trgovini Petrol eShop si preberite v naših splošnih pogojih.

Svoje naročilo lahko kot gost v Petrol eShop oddate 4 preprostih korakih:

1. Košarica

V košarico dodajte izbrane izdelke ali storitve. V košarici lahko spreminjate količino vsakega izdelka ali pa ga iz košarice odstranite. 

V tem koraku uveljavite tudi kodo za popust, če jo imate. Kodo za popust je potrebno vpisati v polje “Imate kodo za popust?” in jo s klikom na gumb “Potrdi” potrditi.

Za nakup kot gost izberite gumb “Nadaljujte kot gost”. To pomeni, da ob nakupu ne boste mogli uveljavljati morebitnih Zlatih cen, ki so navedene ob izdelku. Te so namreč na voljo samo registriranim uporabnikom, ki se identificirajo kot člani Petrol kluba.

2. Dostava

Izberite tip dostave – prevzem na Petrolovih prodajnih mestih v Sloveniji ali dostavo do vrat objekta. Vnesite svoje podatke in nam zaupajte, kako naj vas obveščamo o dostavi – prek elektronske pošte ali prek SMS sporočil.

3. Plačilo

V obrazec vnesite naslov, na katerega naj vam izdamo račun, ter izberite svoje plačilno sredstvo. Ob dostavi na izbrani naslov je nujno vnaprejšnje spletno plačilo.

Ker nakupujete kot gost, nakupa ne boste mogli poravnati s Petrol klub plačilno kartico zvestobe, niti z dobroimetjem.

4. Povzetek

Pozorno preverite povzetek svojega naročila in naročilo oddajte. Povzetek naročila vam bomo posredovali na vaš elektronski naslov.

Kot neregistriranega uporabnika vas bomo o spremembah v statusu naročila obveščali prek e-pošte ter SMS sporočil.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup