Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električna zobna ščetka SILK'N Sonic Smile, SS1PEUW001-N

Blagovna št.: 260775

Blagovna znamka: Silk'n

Električna zobna ščetka SILK'N Sonic Smile, SS1PEUW001-N_1

Električna zobna ščetka SILK'N Sonic Smile, inovativna sonična ščetka bo nežno a učinkovito očistila predele ob dlesnih ter globoko med zobmi.

Preberite več
Spletna cena
59,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,99 € x 5
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Električna zobna ščetka SILK'N Sonic Smile, inovativna sonična ščetka bo nežno a učinkovito očistila predele ob dlesnih ter globoko med zobmi.

Je učinkovitejša od večine drugih električnih ščetk na trgu.

Pametne funkcije ščetke Sonic Smile spodbujajo zdravje in higieno zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge, naredi dlesni bolj zdrave in zobe vidno bolj bele. Doživite popolno ustno higieno z uporabo najnovejše napredne tehnologije!

Zakaj izbrati SILK'N Sonic smile ?

  • Sonična zobna ščetka za čistejše, bolj bele zobe
  • Hitri rezultati, pri uporabi vsaj 4 minute na dan
  • 31.000 vibrirajočih gibov na minuto
  • 5 nastavitev: beljenje, čisto, poliranje, masaža in učenje
  • Pametni intervalni časovnik
  • Uporaba do tri tedne z enim polnjenjem
  • Vodoodporen (IPX7): primeren za tuširanje in kopanje
  • Indikator polnjenja
  • Vključuje indukcijski polnilnik in USB adapter
  • Vključuje dve glavi ščetk, ki bledijo. Tako boste vedeli kdaj jih je potrebno zamenjati. Dodatne ščetke lahko kupite po ugodni ceni.
  • Zobno ščetko lahko uporabljajo otroci stari nad 8 let

ELEKTRIČNA ZOBNA ŠČETKA JE BOLJ UČINKOVITA

Silk'n SonicSmile zagotavlja odlično ustno higieno in je veliko bolj učinkovita kot ročno ščetkanje, saj optimalno očisti med zobmi in vzdolž dlesni. Sonična zobna ščetka vam zagotavlja bolj zdrave, bolj čiste in bolj bele zobe. Testiranja so pokazala, da to velja za primer, ko uporabljate SonicSmile vsaj 4 minute na dan; 2 minuti zjutraj in 2 minuti zvečer.
SonicSmile proizvede 31.000 vibrirajočih gibov ščetke na minuto in tako odstrani bistveno več zobnih oblog kot ročna zobna ščetka, kar povzroči tudi manjše kopičenje zobnega kamna. Po prvi uporabi bodo vaši zobje že občutno čistejši, svetel bel nasmeh, ki ga vidite v ogledalu, pa dokazuje, da je ščetka SonicSmile res prava izbira.

5 NASTAVITEV ZA IZBIRO

Silk'n SonicSmile ima pet različnih nastavitev. Bela je za bolj bele zobe in zmanjšuje obarvanje. Čisto je izjemna nastavitev za odstranjevanje zobnih oblog in je še posebej primerno za občutljive zobe in dlesni. Funkcija poliranja je namenjena za poliranje zob. Masaža daje dlesnim nežno masažo in izboljša zdravje vaših dlesni. In končno, lahko uporabite nastavitev učenje, da se navadite na električno ščetkanje - vibracije zobne ščetke se bodo postopoma povečevale od šibke do močne v prvih 12-ih uporabah. Ne glede na nastavitev, ki jo izberete, SonicSmile obljublja odlično čiščenje zob. 

PAMETNI INTERVALNI ČASOVNIK

Da bi dosegli najboljše čiščenje, ima Silk'n SonicSmile pametni intervalni časovnik. Ta 30-sekundni časovnik vas opozori, kdaj ste končali s ščetkanjem določenega predela ust ter vam sporoči, da je čas za čiščenje naslednjega. Tako poskrbi za enakomerno čiščenje celotnih ust. Po 2 minutah čiščenja, ki jih priporočajo zobozdravniki, se SonicSmile samodejno zaustavi, tako da veste, da je čiščenje končano.

Do tri tedne uporabe z enim samim polnjenjem

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta ščetke:
Baterijska in električna
Zamenljiva glava ščetke:
Da
Priložena glava ščetke:
Da
Barva:
Bela
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup