Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Puhalnik/sesalnik za listje Black+Decker, 3000W

Blagovna št.: 235593

Blagovna znamka: Black+Decker

Puhalnik/sesalnik za listje Black & Decker, 3000W_1

Za vedno urejeno dvorišče in vrt poskrbite s tem priročnim puhalnikom oz. sesalnikom za listje moči 3.000 W priznanega poroizvajalca Black+Decker.

Preberite več
Spletna cena
195,31 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,27 € x 19
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Za vedno urejeno dvorišče in vrt poskrbite s tem priročnim puhalnikom oz. sesalnikom za listje moči 3.000 W priznanega poroizvajalca Black+Decker.

Zlahka poskrbite za neprivlačen kup odpadlega listja, ki se je nabralo pred hišo, kjer vam uničuje trato in kazi dovoz.

Na pomoč vam priskoči ta zmogljiv pihalnik in sesalnik z močjo 3.000 W proizvajalca Black+Decker, ki vam bo pomagal zlahka premakniti še tako veliko količino listja - in to hitro!

Pozabite na grablje!

Tlakovci, trata, poti, dovozi, garaže, vse to lahko očistite v hipu - s puhalnikom in sesalnikom listja Black+Decker .

Puhalnik oz. sesalnik za listje Black & Decker GW3030 z nastavljivo hitrostjo razpihuje in posesa ter zdrobi listje z zelo zmogljivim 3.000 W motorjem in hitrostjo tudi do 418 kilometrov na uro. Puhalnik za listje Black+Decker bo tako premaknil veliko količino listov v krajšem času.

To pomeni da bo pravi tudi za najbolj naporna iščenja na vrtu in dvorišču, pa naj gre za odpadlo listje, ki se je nabralo na tleh, ali pa ostanke košnje in druge nečistoče, ki jih je potrebno učinkovito odstraniti.

Lahko ste prepričani, da boste z njim odstranili še tako nemogoče ostanke ter se uspešno spopadli z prav vsemi nečistočami, ki kazijo zunanjost vaše hiše ali vrtička. 

Priročno čiščenje s puhalnikom za listje Black+Decker

Lahka oblika sesalnika za listje Black & Decker GW3030 zagotavlja njegovo vedno optimalno uporabo in udobno delo. Lahka in kompaktna oblika naprave je namreč več kot idealna za hitro in priročno čiščenje listja in odpadkov, zato bo to trajalo veliko manj, kot ste navajeni.

Odpadne liste lahko z napravo posesate, sesalnik pa bo prostornino listja  s pomočjo vgrajenega kovinskega drobilca iz 800 litrov zmanjšal na kar 50 litrov. Liste lahko tudi razpihate, kar vam omogoča razpihovalna cev, ki je skupaj s sesalno cevjo del dodatne opreme. 

Ob nakupu puhalnika/sesalnika za listje 3.000 W Black+Decker dobite še pas za nošenje na rami in vreča za odpadno listje za piko na i enostavnosti in praktičnosti uporabe. 

Več o puhalniku za listje

  • Moč: 3.000 W
  • Moč sesanja: 14 m3/min
  • Hitrost razpihavanja: 230-418 km/h
  • Prostornina vreče: 50 l
  • Masa: 3,7 / 4,8 kg
Podrobnosti izdelka
Vrsta:
Električni
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup