Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Dereze za čevlje Ice Track, velikost S (33-35)

Blagovna št.: 89367

Blagovna znamka: Veriga

Dereze za čevlje Ice Track, velikost S (33-36)_1

Dereze za čevlje Ice Track so vsestransko uporabne na različnih terenih kot so sneg, led ali spolzka tla. Z njimi bo hoja v hribe, tudi z nekaj centimetri snežne odeje, varna in udobna.

Preberite več
Spletna cena
45,50 €

Zlata cena za 30 Zlatih točk
24,90 €
Prihranek
20,60 € (-45%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,45 € x 2
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Dereze za čevlje Ice Track so vsestransko uporabne na različnih terenih kot so sneg, led ali spolzka tla. Z njimi bo hoja v hribe, tudi z nekaj centimetri snežne odeje, varna in udobna.

Dereze za čevlje Ice Track so vsestransko uporabne

Je že res, da najpre,j ko pomislimo na dereze, pomislimo na sneg in led, vendar so uporabne tudi v številnih drugih okoliščinah in podlagah, zato je to zelo vsestranski pripomoček. 

Če se boste pred nakupom malce bolj poglobili v dereze, boste ugotovili, da se med seboj zelo razlikujejo glede na zahtevnost terena. 

Tako si lahko z derezami pomagate praktično na katerem koli strmem pobočju ali spolzkih tleh v gozdarstvu, lovstvu, košnji trave ali ribištvu, posebne dereze pa najdete tudi za mestno uporabo.

Kakorkoli, dereze za čevlje Ice Track so še posebej uporabne v hladnih snežnih dneh, in predstavljajo odlično rešitev pred padcem na spolzkih ali poledenelih tleh. Še posebej so priročne za vse tiste pohodnike, ki jim nekaj centimetrov snežne podlage ne predstavlja ovire, da bi se povzpeli na bližnji hrib. 

Z njimi bo hoja zelo enostavna, varna in zagotovo manj utrujajoča, kot pa, če derez ne bi imeli.

Dereze za čevlje Ice Track vam zagotavljajo optimalen oprijem

Razvoj materialov gorniške in pohodniške opreme je izjemno napredoval, in sicer v smeri večje varnosti in čim bolj enostavne uporabe. 

Če se boste odločili za dereze za čevlje Ice Track, boste kmalu ugotovili, da gre za izjemno uporaben del opreme, ki mora biti vedno v nahrbtniku. 

Na poti namreč nikoli natančno ne vemo, kakšen bo teren, zato je potrebno predvideti vse možne scenarije. Z derezami se boste lažje prebili skozi morebitna strma ali vlažna pobočja, v snegu pa vam bodo zagotavljale optimalen oprijem.

Dereze za čevlje Ice Track so izdelane na takšen način, da se elastični elementi raztegnejo in prilagodijo velikosti čevlja

Na ta način se oprimejo podplata, verige na podplatu pa zagotavljajo popolno varnost. 

Na verigah so pritrjeni tudi kovinski zobci, ki so izdelani iz visoko kakovostnega jekla in nudijo dober oprijem tudi na bolj poledenelem terenu. 

Kakovostno jeklo zagotavlja, da boste dereze za čevlje Ice Track dolgo časa uporabljali, pri čemer se ostrina zob ne bo zlepa obrabila.

Dereze za čevlje Ice Track so enostavne za uporabo

Priporočljivo je, da imate dereze za čevlje Ice Track vedno v nahrbtniku, ko se boste v zimskem in nepredvidljivem vremenu podali na bližnji hrib v sredogorju. 

Majhna priročna torbica, v kateri so pospravljene, vam omogoča, da jih enostavno pospravite v nahrbtnik, ko jih ne potrebujete več.

Namestitev derez za čevlje Ice Track je zelo enostavna, hoja v njih pa zelo udobna.

Obujete jih podobno kot nogavice, in jih s trakom dodatno pričvrstite. Elastični elementi omogočajo, da jih lahko namestite na čevlje različnih velikosti, ne glede na to, pa morate biti vseeno pozorni, da ne kupite prevelikih ali premajhnih. 

Za namestitev ne potrebujete nobenih posebnih čevljev, saj dereze za čevlje Ice Track ustrezajo na vse tipe obutve.

Dereze niso primerne za visokogorje!

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup