Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kavni aparat Cafelizzia 790 Black Pro Cecotec

Blagovna št.: 268097

Blagovna znamka: Cecotec

Kavni aparat Cafelizzia 790 Black Pro Cecotec_1

Kavni aparat Caffelizzia 790 Black Pro je idealen pripomoček za pripravo najokusnejše kave ali kapučina - Thermoblock tehnologija za hitro segrevanje - Samodejni način za pripravo 1 ali 2 kav

Preberite več
Spletna cena
149,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
29,98 € x 5
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Kavni aparat Caffelizzia 790 Black Pro je idealen pripomoček za pripravo najokusnejše kave ali kapučina - Thermoblock tehnologija za hitro segrevanje - Samodejni način za pripravo 1 ali 2 kav

Kavni aparat Caffelizzia 790 Pro je zasnovan za ljubitelje dobre kave. Aparat vas ne bo navdušil le z elegantnim izgledom in kompaktnim dizajnom temveč vas bo očaral s svojo zmogljivostjo.

Vsestranski aparat

Pozornost najprej pritegne vgrajen barometer iz nerjavečega jekla, ki omogoča spremljanje tlaka pri pripravi kave. S skupno močjo 1350 W aparat omogoča pripravo vseh vrst kav. Navdušil pa ne bo zgolj ljubiteljev kave, saj lahko s cevjo za vročo vodo pripravite tudi različne vrste čajev. Uživajte v njegovi vsestranskosti in številu možnosti, ki jih ponuja!

Thermoblock sistem ogrevanja

Hitri sistem ogrevanja Thermoblock zagotavlja optimalno temperaturo vode, s katero dobimo najboljšo kavo. Sistem segreva zgolj vodo, ki jo potrebujete v tem trenutku, tako razpoložljiva voda ostaja neokrnjena in se ne pregreva. 

Superioren okus kave

Čudovita aroma kave je v veliki meri odvisna od načina priprave. Zmogljiva tlačna črpalka s tehnologijo ForceAroma doseže do 20 barov tlaka in tako ustvari penasto in maksimalno okusno kavo z intenzivnimi notami. Model 790 Pro gre še dlje saj lahko z vgrajenim barometrom spremljate pritisk vode v realnem času. Vgrajen grelni pladenj iz nerjavečega jekla vnaprej segreje skodelice, tako se z lahkoto izognete kontrastu, ki bi ga prinesla mrzla skodelica.

Kuhanje več kav naenkrat ne bo več problem. Aparat vključuje filtrirno roko z dvojnim odtokom in dva filtra, kar vam omogoča, da hkrati pripravite eno ali dve kavi in ​​ob njima uživate brez čakanja.

Pena, kot iz kavarne

Ne smemo pozabiti na pomen dobre pene v naši skodelici kave, saj je prvi stik, ko skodelico ponesemo k ustom prav z njo. Z vgrajeno parno cevjo spenite mleko po vaših željah in kavi dodajte piko na i. Dobra pena bo ponesla vašo izkušnjo na še višjo raven.

Popolna infuzija čaja

Aparat za kavo Caffelizzia 790 Pro omogoča, da imate vodo za čaj segreto na idealno temperaturo vedno pri roki. Tako boste lahko navdušili tudi ljubitelje čaja in jim pripravili raznovrstne infuzije arom. Rezervoar za vodo ima prostornino 1,2 l in ga je enostavno odstraniti, kar vam omogoča udobje priprave kav in čajev brez potrebe po stalnem polnjenju.

Več o kavnem aparatu

 • Moč: 1350 W
 • Kavni aparat omogoča pripravo vseh vrst kav in čajev
 • Thermoblock sistem segreva in vzdržuje optimalno temperaturo
 • Zmogljiva tlačna črpalka: 20 Bar
 • Vgrajen barometer za preverjanje tlaka
 • Parna cev za penjenje mleka
 • Ročaj z dvema šobama za iztok
 • Odstranljiva posoda za vodo
 • Grelni pladenj za skodelice iz nerjavečega jekla
 • Snemljiv pladenj za kapljanje
 • Sistem za varčevanje z energijo, samodejnim izklopom in funkcijo stand-by
 • Osvetljeni indikatorji delovanja
 • Dimenzije (Š x V x G): 14,5 x 30 x 33 cm 

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Trajni filter:
Da
Uravnavanje temperature:
Da
Moč (v W):
1350
Prostornina posode (v l):
1
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup