Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Sušilni stroj Hoover NDE H8A2TSBEXS-S, 8 kg, A++

Blagovna št.: 286305

Blagovna znamka: Hoover

Sušilni stroj Hoover NDE H8A2TSBEXS-S, 8 kg, A++

Odkrijte nov sušilni stroj Hoover iz linije H-DRY 500 Essential!

Preberite več
Spletna cena
599,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
24,99 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Odkrijte nov sušilni stroj Hoover iz linije H-DRY 500 Essential!

Kompaktna oblika, popolna zmogljivost
To je unikatna rešitev, ki vam omogoča sušenje do dveh parov športnih copat. Tako boste prihranili na prostoru in poskrbeli za tkanine.

Dolgotrajno delovanje
Preko aplikacije hOn spremljajte stanje sušilnega stroja in tako poskrbite, da bo dolgo deloval brezhibno. Prejemajte koristna obvestila, ko je potrebno vzdrževanje. V vodniku po korakih odkrijte posebne vzdrževalne dejavnosti in enostavno zaženite posodobitve programske opreme na daljavo, ne da bi potrebovali tehnično pomoč.

Ponovna uporaba vode od sušenja
Nova oblika kondenzacijske posode Aquavision je edinstven dodatek Hooverjevim strojem. Posoda omogoča, da lahko vedno spremljate nivo vode in jo izpraznite, ko je potrebno, saj je enostavna za odstranitev in ponovno namestitev.

Popolna nega
Program Auto Care za najboljše rezultate samodejno prilagodi delovanje sušenja količini in vrsti perila.

Pozabite na etikete z navodili
Pozabite na etikete z navodili! Ekskluzivna funkcija Scan to Care, ki je na voljo prek aplikacije hOn, vam izdela virtualno garderobo. Samo poslikajte svoja oblačila, aplikacija bo zbrala in shranila vsa navodila za sušenje oblačil ter predlagala najustreznejši program nege zanje.

Odlična delovanje in učinkovitost
Sinhronizirajte svoj pralni stroj s sušilnim strojem in si zagotovite najboljšo nego za vaša oblačila. Aplikacija hOn vam bo predlagala najustreznejši program sušenja in ga prilagodila količini in vrsti tkanin, kar bo zagotovilo boljše delovanje in večjo učinkovitost.

Vrhunske rešitve
Vsi Hooverjevi sušilni stroji nudijo možnost izbire med štirimi stopnjami suhosti: Pripravljeno za likanje, Za na obešalnik, Za v omaro in Posebej suho.

Uporabne dodatne vsebine
Izboljšajte učinkovitost sušenja z novo aplikacijo hOn in izkoristite nabor ekskluzivnih dodatnih vsebin: Več kot 20 dodatnih programov, Obvestilo o koncu cikla, Nasveti za sušenje in video, Programirano vzdrževanje, Vodič za sušenje, Pregled porabe med cikli sušenja v realnem času in sledenje navadam uporabe.

Obogatite življenje
Zahvaljujoč funkciji Scan to Care lahko pozabite na etikete z navodili! Samo fotografirajte oblačila in ustvarite svojo virtualno garderobo. Aplikacija bo zbrala in shranila vsa navodila za sušenje oblačil ter predlagala najustreznejši program nege zanje.

Vrhunska čistilna moč
H-DRY 500 je opremljen s funkcijo Active Dry, ki je posebej zasnovana, da zadosti potrebam po higieni in negi za vašo družino. Na naraven način odstranjuje slabe vonjave, mikrobe, spore in bakterije, nežno skrbi za vaša oblačila in v zelo kratkem času zagotavlja odlične rezultate. Oblačila bodo pripravljena v 20 minutah. Je idealen program za higienično nego vaših osebnih in otroških oblačil.

Vrhunsko udobje
Stroji H-DRY 500 so narejeni z veliko pozornostjo za kakovost in podrobnosti. Zato imajo vsi modeli H-DRY 500 enojno zgornjo površino Single Top, ki naredi sušilni stroj res estetsko lep in čvrst. Loputa filtra na potisk pa omogoča hitro in enostavno čiščenje filtra.

Vrhunska korist
H-DRY 500 je edinstven sušilni stroj, z možnostjo izbire 9 programov sušenja, ki brezhibno posuši vaša najljubša oblačila, da ostanejo popolna dalj časa.

Vrhunska kakovost
H-DRY 500 je v svojem razredu najbolj učinkovit sušilni stroj in skrbi tudi za naš planet! Z našo tehnologijo toplotnih črpalk in novim plinom, uporabljenim v kompresorju, smo dosegli neverjeten rezultat zmanjšanja vplivov na okolje za 30-krat in znižanje GWP * (potencial globalnega segrevanja) s 100 na 3,4. *Potencial globalnega segrevanja (GWP) je merilo, koliko toplote toplogredni plin ujame v ozračje do določenega časovnega obdobja glede na ogljikov dioksid.

Izboljšajte rezultate sušenja
Zagotovite najboljše rezultate sušenja z aplikacijo hOn. Dostopajte do dodatnih funkcij in posebnih programov, zasnovanih za vaše potrebe, ter izboljšajte delovanje in učinkovitost vašega sušilnega stroja. Poleg tega lahko aparat upravljate na daljavo, kjer koli že ste, preko pametnega telefona ali pametnih zvočnikov, kot sta Google Home in Amazon Alexa.

Posebni programi nege
Izbirajte med več kot 40 dodatnimi programi, ki so na voljo prek aplikacije hOn, in jih prilagodite svojim potrebam, da dobite popolne rezultate. Prav tako lahko shranite svoje najljubše programe, dostopate do sveta informacij in predlogov ter prejmete obvestilo o koncu cikla, da boste imeli vse pod nadzorom.

Več o sušilnem stroju Hoover NDEH8A2TSBEXS-S

  • Zmogljivost sušenja: 8 kg H-DRY 500 Essential
  • Razred energijske učinkovitosti sušenja: A++
  • Inverter motor: ne
  • Letna poraba energije: 236 kWh
  • Toplotna črpalka: da
  • Glasnost v db(A): 67
  • Zamik vklopa: da - Od 0-24h
  • Posebni programi: funkcija za lažje likanje, stojalo za sušenje čevljev, senzor vlažnosti, funkcija Scan, Woolmrak certifikat
  • Upravljanje na daljavo: da - Wi-Fi/Bluetooth povezljivost preko aplikacije hOn
  • Mere (Š x V x G): 596 x 850 x 585 mm
  • Teža: 41,7 kg
  • Dodatne informacije: Inox boben (125 l), Aquavision – priročna posoda za zbiranje vode na vratih

Garancija: 2 leti (Možnost podaljšanja garancije na 5 let v 30 dneh po nakupu na spletni strani: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/).

Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega stroja:
Sušilni stroj
Energijski razred:
A++
Invertni motor:
Ne
Toplotna črpalka:
Da
Nalaganje perila:
Prednje polnjenje
Časovni zamik pranja:
Da
Upravljanje s pametnim telefonom:
Da
Glasnost pri ožemanju (v dB):
67
Širina (cm):
62
Globina (v cm):
59
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup