Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Mehčalec perila Ornel Calming, 2,4 L

Blagovna št.: 279621

Blagovna znamka: Ornel

Mehčalec perila Ornel Calming poskrbi za nebeško mehkobo vaših oblačil in njihov opojen vonj. Embalaža mehčalca Ornel bo z 2,4 litri poskrbela za kar 96 pranj. 

Preberite več
Spletna cena
9,69 €
4,04 €/l

Zlata cena za 30 Zlatih točk
5,29 €
2,20 €/l
Prihranek
4,40 € (-45%)
Več o izdelku

Mehčalec perila Ornel Calming poskrbi za nebeško mehkobo vaših oblačil in njihov opojen vonj. Embalaža mehčalca Ornel bo z 2,4 litri poskrbela za kar 96 pranj. 

Dolgotrajna mehkoba vaših oblačil 

Prvi mehčalci so se razvili v začetku 20. stoletja, da bi preprečili grob občutek bombaža, ki nastane po sušenju. Od takrat so te prijetno dišeče tekočine postale nepogrešljiv del vsakega cikla pranja, saj poskrbijo, da so vaša oblačila mehka na otip, lažja za likanje in opojno dišeča. 

Mehčalec za perilo Ornel Calming ni nič drugačen. Edinstvena formula mehčalca za perilo Ornel bo vašim oblačilom zagotovila dolgotrajno mehkobo v kombinaciji z neustavljivimi vonjavami.

Mehčalci Ornel, tudi Ornel Calming, so namreč izdelani tako, da zadržijo svežino in svež vonj oblačil dlje časa. Vaša oblačila so mehkejša, sušenje perila pa hitrejše.

Nebeški vonj mehčalca Ornel Calming 

Mehčalec Ornel Calming je čudovito močan, intenzivno čuten in neustavljivo privlačen. Za vas bo pravi, če želite biti obkroženi s pozitivnimi vibracijami in uživajti v vonju dobrega razpoloženja, ki vas bo obdajal ves dan. 

Ornel Calming privlači s svojim elegantnim ženskim cvetličnim vonjem razkošnega šopka vrtnic, geranije in vijolice, obogaten z začinjenimi notami klinčkov in vanilije. Osnova tega vonja so amber, mošus in eksotični toni pačulija

Več o mehčalcu Ornel Calming 

  • Vsebina embalaže: 2,4 L mehčalca
  • Vonj na osnovi ambre, mošusa in pačulija
  • Do 96 pranj
Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega sredstva:
Mehčalec
Oblika sredstva:
Tekoče
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup