Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Sušilni stroj Gorenje DPNA92WIFI, toplotna črpalka, 9 kg, A++

Blagovna št.: 296100

Blagovna znamka: Gorenje

Sušilni stroj Gorenje DPNA92WIFI, toplotna črpalka, 9 kg, A++

Izberite kvalitetni sušilni stroj s WiFi povezljivostjo priznane znamke Gorenje!

Preberite več
Spletna cena
899,90 €

Spletna akcijska cena
692,92 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
698,95 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
28,87 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite kvalitetni sušilni stroj s WiFi povezljivostjo priznane znamke Gorenje!

Evropska kakovost
Sušilne stroje Gorenje je zasnovala, razvila in proizvedla ekipa strokovnjakov v Evropi, ki na trgu postavlja nove tehnološke trende. Vsak aparat je izdelan skrbno, da najbolje ustreza vašim potrebam.

Funkcija SuperHygiene
Izbrane modele sušilnih strojev odlikuje edinstvena funkcija SuperHygiene, ki deluje skupaj s programom ExtraHygiene. S pomočjo sušenja pri visoki temperaturi in posebne tehnologije v notranjosti iz vašega perila odstrani bakterije in kvasovke. Oblačila bodo vrhunsko čista, hkrati pa bo vaš sušilni stroj dlje časa ostal čist in brez mikrobnih oblog ter s tem povezanih neprijetnih vonjav.

NatureDry
Perilo najbolje posušite tako, da ga obesite na svež zrak v naravi, zato smo ustvarili program, ki posnema prav to. Z uporabo nižje temperature naš program učinkovito posuši vse vrste perila, vključno z občutljivim perilom in športnimi oblačili.

Fast89'
Se vam nenehno mudi in nimate časa? Funkcija Gorenjevega sušilnega stroja Fast 89' je zasnovana prav z mislijo na to. Ta program občutno skrajša čas sušenja na hitrih 89 minut. Ta sušilni stroj Gorenje omogoča popolno izkušnjo sušenja brez stresa in hkrati prihrani vaš čas.

Preprost vmesnik
Preprost vmesnik s sredinskim programskim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih; vklopite sušilni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev. Vseeno pa imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako kot želite vi.

TwinAir
Zahvaljujoč patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka bodo tudi največji kosi perila mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani neposredno iz sušilnega stroja.

SportProgramme
Občutljiva športna oblačila in druge visokotehnološke tkanine zahtevajo posebno obravnavo. Prav zato smo razvili poseben program za sušenje oblačil, ki jih običajno ni mogoče sušiti v sušilnem stroju.

Toplotna črpalka
Sušilni stroji s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, ki omogoča velike prihranke, poleg tega pa sušijo bolj nežno kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilnem stroju s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skoraj vseh oblačil, hkrati pa preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.

Bedding
Sušenje velikih rjuh in ostale posteljnine lahko vodi v nastanek velikega vozla v sušilnem stroju. Program za posteljnino s skrbno premišljenimi algoritmi in vrtenjem bobna v obe smeri preprečuje zvijanje in zagotavlja odlične rezultate sušenja.

Baby
Včasih lahko majhna otroška oblačila na koncu programa sušenja ostanejo nekoliko vlažna. Ta poseben program je zasnovan tako, da je tudi čisto zadnji pajac popolnoma suh in celo manj zmečkan.

Osvetlitev bobna
Premišljeno nameščena LED luč elegantno osvetli boben in poskrbi za enostavno polnjenje in praznjenje stroja.

SleekDoor
Velika vrata, narejena iz enega kosa plastike brez vijakov, zagotavljajo stabilnost in hkrati preprečujejo nadležno škripanje. Odprejo se za polnih 180 stopinj in tako naredijo praznjenje in polnjenje stroja kar se da enostavno.

AutoDrain
Kondenzacijski sušilni stroj s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem in se tako izognete ročnemu praznjenju kondenzacijske posode.

ChildLock
Upravljalno ploščo lahko zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo gumbov, s čimer otrokom preprečite uporabo aparata, ko vas ni v bližini in onemogočite nenamerno spreminjanje nastavitev.

JoggerDial
JoggerDial omogoča hitro in enostavno izbiro programov sušenja. Zaradi LED pokazatelja je izbrani program jasno viden z vseh kotov in ne glede na osvetlitev prostora.

SensorDrying
Pametna senzorska tehnologija samodejno nadzoruje proces sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno stopnjo suhosti. Senzorji ustavijo sušenje, ko oblačila dosežejo želeno stopnjo in tako preprečijo njihovo presušenje.

Funkcija AntiCrease
Sušilne stroje Gorenje odlikuje sistem proti mečkanju Anti-Crease. Vrtenje bobna in posebna oblika 3D reber preprečujeta zapletanje oblačil in tako zagotavljata večjo učinkovitost sušenja. 10-minutna faza na koncu sušilnega cikla perilo ohladi in tako dodatno prispeva k manjšemu mečkanju oblačil. Tudi v primeru, da sušilnega stroja ne uspete izprazniti, se vaša oblačila ne bodo zmečkala, saj se boben samodejno obrača vsaj še 1 uro po končanem ciklu.

ConnectLife
Poenostavite svoje življenje in imejte vse možnosti za nadzor in preverjanje sušilnega stroja na aplikaciji v mobilni napravi. Nadzor na daljavo, mobilna obvestila in obvestila o servisnih zahtevkih so funkcije, ki vam bodo pomagale upravljati vse postopke sušilnega stroja nemoteno in hitreje, ne glede na to, kje se nahajate.

Boben WaveActive
Edinstven vzorec bobna v obliki valov zmehča vlakna za najbolj nežno obdelavo oblačil. Vaše perilo bo popolnoma suho in z zelo malo gubami.

PowerPlusMotor
PowerPlusMotor je motor nove generacije z nizkoenergijskim delovanjem. Primeren je za večje količine perila z nizko porabo energije, minimalnim oddajanjem toplote in nizkim nivojem hrupa. Ta motor se uporablja v sušilnih strojih za doseganje boljših učinkov in večje zmogljivosti.

Več o sušilnem stroju Gorenje DPNA92WIFI:

 • Vrsta grelca: Toplotna črpalka
 • Polnitev sušenje: Velik volumen bobna - 9kg
 • Energijski razred: A++
 • Razred kondenzacijske učinkovitosti: B
 • Barva izdelka: Bela barva
 • Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir: Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir
 • Premer vrat: 35 cm
 • Kot odpiranja vrat: 180 °
 • Reverzibilno gibanje bobna
 • Wi-Fi upravljanje: Integrirano
 • Število programov: 15 programov
 • Sistem proti mečkanju AntiCrease
 • Nivo hrupa sušenja: 64 dB
 • Ocenjena letna poraba električne energije: 259 kWh
 • Hermetično zaprto: Da
 • Vrsta hladilnega sredstva: R290
 • Količina fluoriranega toplogrednega plina: 0,09 kg
 • Aparat vsebuje fluorirane toplogredne pline: Da
 • Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 62,5 cm
 • Neto teža: 52,4 kg
 • Poraba v stanju mirovanja: 0,61 W
 • Priključna moč: 700 W
 • Nazivni tok varovalke: 10 A

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega stroja:
Sušilni stroj
Energijski razred:
A++
Invertni motor:
Da
Toplotna črpalka:
Da
Nalaganje perila:
Prednje polnjenje
Časovni zamik pranja:
Da
Upravljanje s pametnim telefonom:
Da
Glasnost pri ožemanju (v dB):
64
Maksimalna teža (v kg):
9
Širina (cm):
60
Globina (v cm):
63
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup