Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Slušalke Philips TAT2206BK Bluetooth

Blagovna št.: 285114

Blagovna znamka: Philips

Slušalke Philips TAT2206BK Bluetooth-2

Z brezžično tehnologijo Bluetooth 5.0 jih lahko brez kabla povežete z avdio virom, sodobne prenosne slušalke Philips TAT2206. Dodatnih 12 ur delovanja doda polnilna škatlica. Model je vodoodporen po IPX4.

Preberite več
Spletna cena
49,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,49 € x 4
Več o izdelku

Z brezžično tehnologijo Bluetooth 5.0 jih lahko brez kabla povežete z avdio virom, sodobne prenosne slušalke Philips TAT2206. Dodatnih 12 ur delovanja doda polnilna škatlica. Model je vodoodporen po IPX4.

Philips TAT2206: Odnesite svojo glasbo kamorkoli

Preprosto ga je nositi in udobno nositi v ušesih – sodobne brezžične slušalke Philips TAT2206 so majhne velikosti, zahvaljujoč mehkim silikonskim nastavkom pa so resnično udobne v vaših ušesih. Dobro se prilega in pasivno ščiti okoliški hrup. Za varno nošenje boste imeli polnilno škatlo, ki polni slušalke in jih ščiti pred poškodbami. Na eno polnjenje igrajo 6 ur, dodatnih 12 ur pa doda polnilna škatlica. Funkcija hitrega polnjenja zagotavlja, da lahko slušalke spet uporabljate še eno uro v samo 15 minutah polnjenja.

Vodoodporne slušalke z Bluetooth 5.0

Zunaj dežuje? Ne glede na to, slušalke Philips TAT2206 so zaščitene pred poškropitvijo z vodo v skladu s standardom IPX4, zato se jim ne bo zgodilo, če boste tekli tudi v oblačnem vremenu. Opremljeni so z 12-milimetrskimi pretvorniki in v vaših ušesih se bodo igrali s prijetno nastavljenim zvokom. Dobite ga lahko na primer iz mobilnega telefona prek brezžičnega seznanjanja Bluetooth. Imeli boste celo vgrajen mikrofon za prostoročne klice. Vsako prenosno enoto lahko uporabljate ločeno, na telesu slušalk pa je gumb za upravljanje.

Več o slušalkah Philips TAT2206BK Bluetooth

  • Vrsta priklopa: BT
  • Vrsta slušalk: Ušesne
  • Slušalke z mikrofonom: da
  • Barva: črna
  • Frekvenčni razpon: 20–20.000 Hz
  • Mere (Š x V x G): 5,5 x 2,9 x 3,7 cm
  • Teža: 0,032 kg
  • Dodatne informacije: do 12-urna avtonomija, majhna polnilna torbica, 6 mm pog. enote, glasovni pomočnik, gumba na slušalkah, IPX4 odpornost

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Da
Jack povezava:
Ne
Kontrola glasnosti:
Da
Daljinski upravljalnik:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup