Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

JBL Bluetooth športne slušalke ENDURANCE PEAK II, White

Blagovna št.: 262272

Blagovna znamka: JBL

Športne brezžične slušalke JBL ENDURANCE PEAK II, White_1

JBL ENDURANCE PEAK II športne brezžične slušalke, White poskrbijo za čisti bas zvok in do 30 ur predvajanja (6 ur v slušalki / 24 ur v ohišju). Endurance PEAK II se prilagaja vam, ne obratno.
 

Preberite več
Spletna cena
119,99 €

Spletna akcijska cena
86,57 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
85,79 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,82 € x 8
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

JBL ENDURANCE PEAK II športne brezžične slušalke, White poskrbijo za čisti bas zvok in do 30 ur predvajanja (6 ur v slušalki / 24 ur v ohišju). Endurance PEAK II se prilagaja vam, ne obratno.
 

Dober par slušalk je marsikomu pri športni aktivnosti najbolj pomemben del. Naj si bo to sproščujoč tek ali različne aktivnosti v fitnes centrih – vsaka aktivnost je lažja z izbiro prave glasbe. Kot smo si različni pri izbiri le te, smo si različni tudi pri preferencah oblike slušalk. Izbira je velika: majhne, velike, nagravne, ušesne, žične, brezžične, z mikrofonom ali brez – odločitev je težka. Za vse tiste, ki vedo, da za svojo aktivnost potrebujejo majhne, priročne, brezžične slušalke, imamo odličen primerek. JBL je že dolgo sinonim za dober zvok – ponuja kakovost, dovršenost in inovativnost, vse to za zmerno ceno. Takšne so tudi slušalke Endurance Peak II, ki bodo poskrbele za kar 30 ur predvajanja glasbe.

Čist zvok in do 30 ur predvajanja

Športne brezžične slušalke JBL ENDURANCE PEAK II poskrbijo za čisti bas zvok, ponašajo pa se s kar do 30 ur predvajanja (6 ur v slušalki / 24 ur v ohišju). Slušalke Endurance PEAK II se prilagajajo vam in ne obratno. Slušalke, kjer kompromisov pri uporabi ne boste rabili več sklepati.

Oblika Powerhook ™ za ergonomsko prileganje in enostavno upravljanje

Endurance PEAK II se prilagaja vam in ne obratno. Upogljiva žica na ušesnem kavlju omogoča popolno prilagajanje slušalk vaši velikosti in stopnji udobja. Prav tako lahko ostanete osredotočeni na vašo trenutno nalogo ali opravek z glasbo, ki se zažene in ustavi, ko to želite vi in to nadzoruje tako intuitivno, da skoraj prebere vaše misli. Slušalke JBL imajo vgrajen tudi mikrofon, zato bo vaša aktivnost še bolj pisana na kožo prav vam – v kolikor želite, se lahko pri poslušanju glasbe preko vašega mobilnika oglasite tudi na klic, lahko pa ga preprosto prekinete in nadaljujete z vašo aktivnostjo.

Več o športnih brezžičnih slušalkah JBL ENDURANCE PEAK II

  • Uporaba: za vsak dan
  • Žična/brezžična tehnologija: brezžična
  • Vrsta slušalke: ušesna
  • Brezžična povezava: da
  • Vgrajen mikrofon: da
  • Upravljanje glasnosti: da
  • Vrsta zvoka: stereo
  • Dolžina kabla: brezžično
  • Frekvenčni razpon: 20 – 20
  • Impedanca: 16

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Da
Jack povezava:
Ne
Kontrola glasnosti:
Da
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup