Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Otroška Postelja Maxi Cosi Iora - Blue

Blagovna št.: 294276

Blagovna znamka: Maxi Cosi

Priljubljen proizvajalec otroških avtomobilskih sedežev Maxi-Cosi sedaj širi svojo ponudbo z novo domačo opremo, tako vas bo blagovna znamka Maxi-Cosi spremljala ne le na cesti ampak tudi doma.

Preberite več
Spletna cena
239,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,43 € x 23
Več o izdelku

Priljubljen proizvajalec otroških avtomobilskih sedežev Maxi-Cosi sedaj širi svojo ponudbo z novo domačo opremo, tako vas bo blagovna znamka Maxi-Cosi spremljala ne le na cesti ampak tudi doma.

Več o otroški postelji Maxi Cosi lora - Blue

Razkošno ležišče Iora vašemu malčku ponuja čudovit spanec. Opremljena je z visokokakovostnim penastim ležiščem, tako bo vaš dojenček vedno udobno spal, hrbtenica pa ima potrebno podporo. Mrežasto okno na strani zagotavlja optimalno prezračevanje in vam kot staršu omogoča, da pazite na svojega malčka. Na ta način bo vaš otrok lepo spal blizu vas in občutil bo varnost in prisotnost mamice. Lahko se prilagodi v 5 različnih višinah, zaradi česar je primeren tudi za uporabo poleg ležiš. Potovanje je s to posteljico zelo preprosto - v samo nekaj korakih lahko Maxi-Cosi Iora zložite in transportirate v praktično potovalno torbo.

Posteljica Iora je opremljena z izredno prostorno košaro za shranjevanje. Vse bistvene stvari, ki so potrebne za dober spanec, so lahko shranjene v tej košari in še vedno je dovolj prostora za plenice, dude in druge koristne stvari.

Če posteljice Iora za nekaj časa ne potrebujete, jo enostavno zložite in shranite. Material in košaro se lahko enostavno odstrani in očisti v pralnem stroju.
 

Opozorila

Na prenosno posteljo nikoli ne pritrdite kakršnih koli vrvic oz. trakov ali igrač.

Preden boste fiksirali dno postelje morajo biti vse stranice postelje vzravnane in fiksirane.

V postelji ne puščajte kakršnih koli stvari, ki bi lahko otroku služile kot pripomoček pri plezanju iz postelje.

Prenosna postelja ni primerna za otroke težje od X kg ali višje od X cm (starost in velikost določi proizvajalec).

OPOZORILO! Otroka nikoli ne pustite samega brez nadzora.

Kadar postelje ne boste mogli pravilno sestaviti je ne uporabljajte, temveč se posvetujte s svojim prodajalcem. Prenosna postelja je namenjena le za domačo uporabo. V prenosni postelji ne shranjujte kakršnih koli stvari.

OPOZORILO! Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in ostalih izvorov vročine, kot so električni in plinski grelniki, …, zato prenosne postelje nikoli ne postavljajte v njihovo bližino.

OPOZORILO! V postelji nikoli ničesar ne puščajte ali je ne postavljajte v bližino drugih predmetov, ki bi otroku lahko služili kot opora za plezanje iz postelje ali predstavljajo nevarnost davljenja- npr. trakovi, zavese, …

OPOZORILO! V prenosni postelji ne uporabljajte več kot ene vzmetnice. Pomembno! Izdelek je primeren za uporabo, ko so vsi blokirni mehanizmi dobro in pravilno zaskočili. Pred uporabo izdelka natančno preverite ali so vsi blokirni mehanizmi dobro in pravilno zaskočili.

 

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup