Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Robotski sesalnik iRobot Roomba j7

Blagovna št.: 288981

Blagovna znamka: iRobot

Robotski sesalnik iRobot Roomba j7

Robotski sesalnik iRobot® Roomba® j7 z dvojnima gumijastima krtačama za različne površine. Idealen za hišne ljubljenčke.

Preberite več
Spletna cena
749,90 €

Spletna akcijska cena
498,83 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
749,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
20,78 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Robotski sesalnik iRobot® Roomba® j7 z dvojnima gumijastima krtačama za različne površine. Idealen za hišne ljubljenčke.

Pripravite se na robotski sesalnik, na katerega se lahko zanesete, da bo opravil svoje delo. Robotski sesalnik Roomba® j7 ima 10-krat večjo moč sesanja in ima edinstveno inteligenco, da se izogne kablom in odpadkom hišnih ljubljenčkov. Razume tudi trenutke, ko ste doma in letne čase, ko bo morda potrebno dodatno čiščenje.

Konec dneva lahko v vašem življenju pustite za seboj vse vrste zapletov. Ovire, kot so polnilni kabli in »presenečenja« hišnih ljubljenčkov več ne ovirajo robotskega sesalnika Roomba® j7/j7+, da dokonča svoje delo, saj sesalnik uporablja navigacijo PrecisionVision za odziv na stanje v vašem domu v realnem času.

Če želite, da za vas opravi celotno delo, zmogljiv 3-stopenjski čistilni sistem Roomba® j7 vsebuje 10-krat močnejše sesanje Power-Lifting Suction, krtačo za pometanje robov, ki sesa po robovih in vogalih, ter dvojne krtače iz gume za različne vrste površin, ki se upogibajo, da se prilagodijo različnim vrstam tal in se ne zapletajo z dlako hišnih ljubljenčkov.

Kolikokrat ste zjutraj tekli skozi vrata, ko ste nenadoma zagledali umazanijo, kot so drobtine pod kuhinjsko mizo? Nočete se kasneje vrniti domov k takšnemu stanju. Preprosto uporabite aplikacijo iRobot Home ali svoj glasovni pomočnik, da naročite svojemu robotskemu sesalniku Roomba® j7, da to mesto takoj očisti in to tudi zares stori.

Patentirana tehnologija Dirt Detect ™ omogoča robotskemu sesalniku Roomba® j7, da zazna bolj umazana območja vašega doma in jih temeljiteje očisti.

Uživajte v brezhibnem čiščenju doma: robotski sesalnik Roomba® j7 se uči stanja vašega doma in vaših rutin, da se lahko prilagodi vašemu življenjskemu slogu.

Odmislite sesanje s prilagojenimi predlogi za čiščenje robotskega sesalnika Roomba® j7, ki ga poganja edinstvena inteligenca iRobot Genius, ki spoznava vaš dom, vaše navade in vaše rutine.

Čiščenje je vedno končano, saj se, če se baterija izprazni, robotski sesalnik Roomba® j7 vrne na svojo bazo, tam se napolni, nato pa nadaljuje tam, kjer je pred tem končal.

Z več uporabe se čiščenje robotskega sesalnika Roomba® j7/j7+ v vašem domu izboljšuje, zahvaljujoč iRobot Genius. Robotski sesalnik Roomba® j7/j7+ se izogne nevarnostim, kot so polnilni kabli, saj ko jih z uporabo PrecisionVision Navigation prvič opazi, vam pošlje fotografijo, tako da mu lahko poveste, kako naj se v prihodnosti izogne oviri ali pa mu naročite, da naj jo očisti.

Vaši podatki v iRobotu so šifrirani zaradi varnosti. Zbrani podatki se uporabljajo samo za izboljšanje vaše izkušnje in zmogljivosti vašega robota.
Naša zavezanost do varnosti vaših podatkov je iRobot pridobila zaupanja vreden certifikat TUV.

Obljuba iRobot že 30 let pomeni zanesljivost, ki jo podpira odzivna servisna podpora. Če boste kdaj potrebovali pomoč, vam to olajšamo s posebej usposobljenimi svetovalci za pomoč uporabnikom, ki so na voljo po telefonu ali e -pošti, da odgovorijo na vaša vprašanja.

Ta robot ima le eno poslanstvo: odlično opraviti svoje delo
Vaše sanje o čistem domu skozi nemirni ritem vsakdanjika in vedno spreminjajočih se urnikov niso več le sanje. Robotski sesalnik Roomba® j7/j7+ uporablja navigacijo PrecisionVision za navigacijo po vašem domu in čiščenje drobtin od večerje pod mizo, filmskih kokic, ki so zgrešile vaša usta, pasje dlake in vsakodnevno umazanijo in prah - vse očisti zanesljivo in temeljito.

Izboljšana inteligenca, ustvarjena za čiščenje po vaših željah
Vaš dom dobi pozornost, ki jo potrebuje, saj Roomba® j7 robotski sesalnik namerno in logično čisti v urejenih vrstah. Robotski sesalnik Roomba® j7 uporablja navigacijo PrecisionVision za prepoznavanje in izogibanje oviram, kot so »potičke« hišnih ljubljenčkov in polnilni kabli, zato se boste še vedno lahko vrnili v očiščene sobe, ko bo robotski sesalnik Roomba® j7 opravil svoje delo, tudi v najbolj hektičnih dneh. Ne nauči se le sheme vašega doma; nanjo reagira v realnem času, da lahko opravi delo v celoti.

Združuje moč, natančnost in zmogljivost
Številne podrobnosti vašega doma si zaslužijo posebne lastnosti čiščenja, ki so namenjene le njim. Svoj dom lahko ohranjate brezhibno čist s 3-stopenjskim čistilnim sistemom, ki uporablja dvojne večnamenske gumijaste ščetke za odstranjevanje prahu, umazanije in dlake hišnih ljubljenčkov na različnih vrstah tal, ščetko za pometanje robov in vogalov ter 10-krat večjo moč Power-Lifting sesanja, ki posesa trdovratno umazanijo in madeže. In za dodatno raven čistoče vam je na voljo tehnologija Imprint® Link, ki jo nudi samo iRobot, ta pa robotu Braava jet® m6 pove, naj začne s čiščenjem po tem, ko je robotski vakuum Roomba® j7 končal s sesanjem.

On čisti, vi nadaljujete s svojim delom
Kolikokrat ste zjutraj tekli skozi vrata, ko ste nenadoma zagledali umazanijo, kot so drobtine pod kuhinjsko mizo? Nočete se kasneje vrniti domov k takšnemu stanju. Preprosto uporabite aplikacijo iRobot Home ali svoj glasovni pomočnik*, da naročite svojemu robotskemu sesalniku Roomba® j7, da to mesto takoj očisti in to tudi zares stori.

Ne dovolite, da nered zaplete vaš urnik
Čiščenje ne bo motilo vašega življenja, ker se robotski sesalnik Roomba® j7 nauči vaših navad, da vam ponudi prilagojene urnike, ker celo predlaga dodatno čiščenje, kadar je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. Integriran glasovni pomočnik pa vam omogoča, da zaženete opravilo samo s pomočjo vašega glasu.

Pridite domov v čist dom
Uživajte v bolj urejenem domu s čiščenjem iz zakulisja s strani robotskega sesalnika Roomba® j7, ki ga poganja iRobot Genius. Ta tehnologija uporablja storitve geolokacije na vašem telefonu, da razume, kdaj ste zunaj hiše, in opravi čiščenje, ko ste odsotni.

Gre tja, kjer je to potrebno in se izogne mestom, kjer čiščenje ni potrebno.
Roomba® j7 Robot Vacuum bo odkril prah, in ga očistil. Tehnologija reaktivnega senzorja Roomba® sesalniku pove, kam ne sme zaiti, kar pomeni, da se manj zatika ob pohištvo in bolje ve, kam naj gre. In samo iRobot ponuja tehnologijo Dirt Detect ™, ki se osredotoča na bolj umazana mesta, kot so najbolj umazana območja v vašem domu.

Vpraša vas, kaj naj stori in si zapomni, kaj mu poveste
Svojo izkušnjo čiščenja popeljite na višjo raven z robotom, ki se izboljšuje s tem, ko ga uporabljate. Robotski sesalnik Roomba® j7 poganja iRobot Genius, tako da lahko svojega robota nastavite za čiščenje, ko sami niste doma. Med čiščenjem pošilja slike ovir, na primer polnilnih kablov, na katere naleti neposredno v vašo aplikacijo. To zagotavlja, da poznate kakršno koli oviro ali nevarnosti, kot so odpadki hišnih ljubljenčkov v vašem domu, prav tako pa mu lahko posredujete povratne informacije o tem, kako naj robotski sesalnik Roomba® j7 v prihodnje te ovire obvlada. Lahko ste mirni in prepričani, da na vseh stopnjah uporabljamo le najvišje varnostne standarde s šifriranjem in vam dajemo popoln nadzor nad vašim čiščenjem in podatki.

Kakovost, ki traja. Inteligenca, ki raste.
Vaš robot nikoli ne preneha postajati pametnejši, saj zahvaljujoč iRobot Genius nenehno prejema inovacije v svojo programsko opremo z najnovejšo tehnologijo in revolucionarnimi funkcijami.

Sanjska ekipa za čiščenje
Izbrišite sesanje in brisanje s svojega seznama opravil - oboje naenkrat. S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® j7 in robotski pomivalec tal Braava jet® m6 združita moč sesalnika in pomivalca tal v popolnem zaporedju, tako da so vaša tla popolnoma čista, brez vašega truda.

Naj bo vaš dom čist in vaši podatki varni
Stranke iRobot že več kot 30 let sprejemajo naše robote v svoje domove, da jim ti zagotavljajo varno in učinkovito čiščenje. Naše spoštovanje do vašega osebnega prostora sega od fizičnega do virtualnega z uporabo najvišjih standardov varnosti podatkov: iRobot vedno uporablja najvišje standarde šifriranja podatkov, ki jih podpira naša obljuba, da bodo vaši podatki ostali varni - z uporabo podatkov vam omogočamo boljšo izkušnjo in svojemu robotu lahko pomagate kar najbolje delovati.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to ali izberete Roomba, Braava ali oboje - vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Več o robotskem sesalniku iRobot Roomba j7

 • WiFi: Povezljiv z aplikacijo iRobot Home
 • 3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa: Premium
 • Stranska krtača: pozicionirana pod kotom 27°
 • Čistilna glava: avtomatska I Dvojni čistilni krtači
 • Dirt Detect®: da
 • Filter: HEPA 13
 • Košek: AeroForce I Pralen
 • Navigacija: Imprint Smart
 • Ročaj za nošenje: ne
 • Gumbi na nadzorni plošči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
 • Led displej: Indikatorji za DirtDetect I Napake I WiFi I Baterijo
 • Pragovi: do 2 cm
 • Višina: 8,7 cm
 • Čas delovanja: celotno nadstropje
 • Čas polnjenja: do 3 ure
 • Baterija: Li-Ion

Vsebina paketa

 • 1 Roomba® j7158
 • 1 polnilna postaja Home Base®
 • 1 napajalni kabel
 • 1 dodatni filter
 • 1 dodatna stranska krtača

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Hepa filter:
Da
Povezljivost s pametnim telefonom:
Da
Mokro sesanje:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
Čas polnjenja (v min):
180
Shranjevanje odpavkov v:
Posoda
Napajanje:
Akumulator / baterija
Vrsta sesalnika:
Robotski
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup