Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrečke za sesalec, s-bag Anti-Allergy, E206S, Electrolux, 4/1

Blagovna št.: 250719

Blagovna znamka: Electrolux

Vrečke za sesalec, s-bag Anti-Allergy, E206S, Electrolux, 4/1_1

Electrolux vrečke za sesalec s-bag E206S so idealna izbira za vse, ki trpite za alergijami ali astmo. So visoko kakovostne in nudijo visoko življenjsko dobo. 

Preberite več
Spletna cena
13,69 €

Spletna akcijska cena
9,39 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
13,69 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Electrolux vrečke za sesalec s-bag E206S so idealna izbira za vse, ki trpite za alergijami ali astmo. So visoko kakovostne in nudijo visoko življenjsko dobo. 

Ste v vašem gospodinjstvu še posebej občutljivi na prah in drobne delce alergenov, ki se skrivajo v prav vseh kotičkih hiše ali stanovanja?

Vrečke za sesalec Electrolux s-bag® Anti-Allergy so idealna izbira za osebe, ki trpijo za alergijami ali astmo, saj bodo ob čiščenju vaših prostorov s svojim delovanjem zanesljivo zadržale delce prahu in alergenov.

Zakaj je hišni prah lahko škodljiv za zdravje?

Vrečke za sesalec Electrolux s-bag® Anti-Allergy so razvite posebej za temeljito odstranjevanje hišnega prahu in vseh nebodigatreb, ki se v njem skrivajo. Gre za alergene, ki lahko še poslabšajo naše alergije ali kronične bolezni, zato je pametno, da se jih iz bivalnega okolja znebimo. 

In kaj vse se lahko skriva v hišnem prahu? Predvsem pršice, ki so vzrok najbolj razširjenih alergijskih reakcij - doma namreč ustvarjamo idealne pogoje za njihovo rast in razvoj - pa tudi drobci cvetnega prahu, plesni in dlaka domačih ljubljenčkov. Vse torej, kar nas lahko sili v kašelj ali kihanje ter zmoti naše dihalne poti. 

Ko gre za alergike, je zato pametno, da ob čiščenju uporabljamo izdelke, razvite prav za ljudi z občutljivostmi, saj se bomo le tako lahko prepričali, da smo ves prah varno in učinkovito odstranili. 

Vrečke za sesalec Electrolux s-bag® Anti-Allergy so idealna izbira

Vrečke za sesalnik Electrolux s-bag® Anti-Allergy E206S so visoko kakovostne in nudijo dolgo življenjsko dobo, zato ste lahko prepričani, da boste z njihovo uporabo preprečili vse nevšečnosti, ki se lahko pripetijo zaradi slabo očiščenih prostorov - še posebej ko gre za tiste med nami, ki nas mučijo alergije in astma. 

To pa še ni vse

  • Zahvaljujoč sintetičnim materialom lahko posamezno vrečko Electrolux s-bag® Anti-Allergyl uporabljate dlje kot pa običajno vrečko za sesalnik.
  • Z uporabo vrečke Electrolux s-bag® Anti-Allergy boste moč vašega sesalca lahko povečali tudi do 60 %  v primerjavi z uporabo klasične vrečke ter tako zagotovili, da boste iz svoje okolice odstranili prav vsak drobec prahu.

Več o vrečkah za sesalec Electrolux s-bag® Anti-Allergy E206S

  • Komplet 4 sintetičnih vrečk Electrolux s-bag® Anti-Allergy E206S
  • Primerne za sesalnike Electrolux, AEG, Philips in Volta
  • Idealne za alergije in astmo: zanesljivo zajamejo delce prahu in alergenov
Podrobnosti izdelka
Vrsta dodatka:
Vrečka
Dodatek za blagovno znamko sesalnika:
Electrolux
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup