Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Robotski sesalni Evolveo Salente L7 007076

Blagovna št.: 295954

Blagovna znamka: Evolveo

Robotski sesalni Evolveo Salente L7 007076

Izberite kvalitetni robotski sesalnik Evolveo Salente L7!

Preberite več
Spletna cena
389,99 €

Spletna akcijska cena
369,30 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
389,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
15,38 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite kvalitetni robotski sesalnik Evolveo Salente L7!

UVC žarnica
Sesalnik Salente L7 je opremljen s sodobno UVC LED žarnico, ki zahvaljujoč UV-C sevanju uniči 99,99 % virusov in bakterij na obsevani površini. UV-C svetloba poškoduje DNK in RNA patogenov, odpravi njihovo sposobnost razmnoževanja in tako doseže hitro, udobno in učinkovito dezinfekcijo. UVC žarnico lahko aktivirate v standardnem načinu čiščenja z uporabo mobilne aplikacije ali daljinskega upravljalnika.

Način UVC sterilizacije
To je ločen režim čiščenja, kjer je primarni cilj sterilizacija očiščenega prostora. V tem načinu se robot premika bistveno počasneje, zmanjša hitrost vrtenja ščetk in sesalno moč, da doseže največjo učinkovito stopnjo sterilizacije.

Način brisanja Y-mop
Za boljše čiščenje je robot opremljen z novim načinom mokrega brisanja – Y-mop. V tem načinu čiščenja se robot premika po poti v obliki črke Y in tako doseže učinkovitejše čiščenje. Lažje očisti suhe madeže ali grobe talne površine.

Mobilna aplikacija za nadzor od koder koli
Intuitivna aplikacija Salente vam omogoča, da upravljate sesalnik kjer koli. Obvešča vas o trenutnem stanju sesalnika, zaženete lahko različne načine čiščenja, nastavite nivoje sesanja ali brisanja, načrtovano čiščenje ali čas, ko ne želite, da vas motijo. Mobilna aplikacija je zasnovana za operacijska sistema Android in iOS.

Glasovni nadzor
Salente L7 podpira sodobno tehnologijo glasovnega nadzora. Združljiv je z Alexa ali Google Home, tako da ga lahko upravljate z glasovnimi ukazi. Hkrati lahko za upravljanje uporabite mobilno aplikacijo ali priložen daljinski upravljalnik.

Hkrati sesa in briše
Salente L7 je opremljen s kombinirano posodo za „mokro in suho sesanje“, ki omogoča popolno sesanje in brisanje hkrati. Ko je opremljen s to posodo, sesalnik sesa in obriše v enem koraku, zaradi česar je čiščenje še hitrejše in enostavnejše. Elektronsko krmiljen zalogovnik je mogoče nastaviti na tri stopnje brisanja in je zato primeren tudi za lesena tla in parkete. Če želite samo sesati, lahko uporabite 600 ml posodo za prah.

Čiščenje brez virusov in bakterij
Če v rezervoar za vodo ali neposredno v krpo dodate ustrezno razkužilo, boste dosegli še višje stopnje čiščenja.

Tristopenjska filtracija s pralnim HEPA filtrom
Tristopenjska filtracija s pralnim HEPA filtrom pomaga zajeti fini prah, alergene pršice ali živalske alergene. Prav tako preprečuje, da bi majhni prašni delci uhajali nazaj v zrak. HEPA filter je pralni in ga je mogoče očistiti in ponovno uporabiti.

Vrtljivi penasti valj za najfinejši prah in grobo umazanijo
Za popolno sesanje najmanjših prašnih delcev je bil razvit revolucionarni vrteči se penasti valj, ki lahko pomete tudi najmanjši prah s trdnih tal. Hkrati pa je sposoben obvladati grobo umazanijo in tako postane najboljša možna rešitev za sesanje masivnih talnih oblog.

Centralna TURBO krtača in dve stranski krtači
Osrednja krtača TURBO s kombinacijo ščetin in gumijastih letvic je primerna za vse vrste tal ali preprog in lahko sesa dlake vaših hišnih ljubljenčkov. Par antistatičnih stranskih ščetk čisti območja okoli pohištva, vzdolž sten in drugih težko dostopnih mest.

Velika prepustnost očiščenega prostora
Velika kolesa in zmogljivi motorji zagotavljajo prečkanje ovir do višine 20 mm, kar omogoča premagovanje prehodnih tirnic in preprog.

Samodejno nadaljevanje čiščenja
Po prekinitvi čiščenja, na primer s praznjenjem posode za prah ali ko je napetost baterije nizka, bo sesalnik nadaljeval tam, kjer je prenehal. Tako ne pride do ponovnega čiščenja že očiščenega prostora.

Prilagoditev talne površine
Sesalnik samodejno zazna vrsto tal in temu ustrezno prilagodi sesalno moč. Ko se približate preprogi, se moč poveča za učinkovitejše čiščenje, in ko se vrnete na ploščice ali plavajoča tla, se izhod povrne na prvotno vrednost.

Baterija 5.200 mAh
Li-Ion baterija visoke zmogljivosti s kapaciteto 5.200 mAh zagotavlja energijo za čiščenje do 250 minut. Inteligentno upravljanje porabe zagotavlja, da se ob padcu kapacitete baterije sesalnik samodejno napolni in nadaljuje s čiščenjem. Ne glede na to, koliko prostora potrebujete za čiščenje, bo imel sesalnik vedno dovolj energije za čiščenje.

Podroben zemljevid čiščenja
Aplikacija Salente vključuje zelo natančen zemljevid očiščenega območja. Tako da vidite, kaj je že očiščeno, lahko pošljete robota, da očisti določeno mesto ali nastavite mesta za čiščenje.

Nastavitve cone čiščenja
V mobilni aplikaciji lahko izberete do deset različnih čistilnih površin. Z lahkoto nastavite čiščenje samo tistega dela stanovanja, kjer ga trenutno potrebujete. Izberete lahko tudi območje, kjer bo sesalnik deloval z največjo močjo, plus dvakrat, kar je primerno za prostore, kot je predprostor. Nastavite lahko tudi mesta, kjer sesalnik ni dovoljen – virtualne stene. To je uporabno na primer pri brisanju, ko preprečite, da bi sesalnik tekel po preprogah ali preprečite, da bi sesalnik čistil na mestih, kjer tega ne želite.

Več o robotskem sesalniku Evolveo Salente L7:

 • Vrsta sesalnika: robotski
 • Barva: črna
 • Vrsta površine: vse vrste
 • Uporabni namen: za alergike, antibakterijsko, za čiščenje preprog, za suho in mokro čiščenje, za suho sesanje, s krpo
 • Upravljanje: mobilna aplikacija, daljinski upravljalnik, glasovni pomočnik
  Vrsta navigacije laser
 • Funkcije: avtomatsko polnjenje, odloženo čiščenje, zaznavanje umazanih mest, senzor padca, senzor udarca, LED osvetlitev, čiščenje določene sobe, regulacija sesanja, časovnik, sesanje več prostorov, virtualna stena
 • 2in1: da
 • Izhodni filter: HEPA
 • Smart
 • Oprema: polnilna baza, krpa iz mikrovlaken, šobe za mokro in suho čiščenje, rezervne stranske ščetke, polnilna postaja
 • Vrsta napajanja: vgrajena baterija

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Hepa filter:
Da
Povezljivost s pametnim telefonom:
Da
Mokro sesanje:
Da
Daljinski upravljalnik:
Da
Prostornina vreče / posode (v l):
0.6
Teža sesalca (v kg):
3.35
Čas sesanja z akumulatorjem (v min):
250
Shranjevanje odpavkov v:
Posoda
Napajanje:
Akumulator / baterija
Vrsta sesalnika:
Robotski
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup