Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Sesalnik z vrečko Hoover HE720PET, 850 W

Blagovna št.: 302133

Blagovna znamka: Hoover

Sesalnik z vrečko Hoover HE720PET, 850 W

Izberite kvalitetni ležeči sesalnik z vrečko priznane znamke Hoover

Preberite več
Spletna cena
209,90 €

Spletna akcijska cena
199,40 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
209,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,49 € x 19
Več o izdelku

Izberite kvalitetni ležeči sesalnik z vrečko priznane znamke Hoover

Hoover HE720PET 011 sesalnik z vrečko
Hoover HE720PET 011 je klasični sesalnik s 5-litrsko vrečko, ki zagotavlja vrhunske rezultate čiščenja in higieno. Pri menjavi vrečke H-ENERGY 700 zagotavlja ničelni stik s prahom. Preprosto morate le pritisniti gumb za izmet, da jo odvržete na popolnoma higieničen način. Idealno za alergike in astmatike.

Enostavno upravljanje
Z novim preglednim zaslonom za upravljanje lahko preprosto izberete način čiščenja AUTO (samodejni) ali MANUAL (ročni). Izberite pravo nastavitev moči za vrsto površine, ki jo želite očistiti, in s pomočjo LED indikatorja preverite polnost vrečke in vzdrževanje filtra.

Enak rezultat sesanja s tišjim delovanjem
Z glasnostjo 64 db in 5-litrsko posodo za prah je sesalnik H-ENERGY 700 super rešitev za še tako zahtevne uporabnike. Zdaj lahko uporabljate svoj sesalnik in očistite stanovanje tudi takrat, ko otroci spijo, ali ponoči, ne da bi motili sosede. Hooverjevi sesalniki zagotavljajo tiho delovanje in udobje pri uporabi sesalnika s kombinacijo inovativnih materialov, optimiziranega zračnega pretoka in tihih priključkov. 

Udobje sesanja: Samodejno navijanje kabla in lahko praznjenje posode 
Poseben mehanizem bo ob pritisku na gumb avtomatsko navil kabel nazaj v notranjost aparata. Tako boste preprečili kakršnekoli omejitve ali nadloge z navijanjem kabla med sesanjem, ob koncu pa vam bo tako olajšano ročno navijanje. Sesalnik ima veliko posodo za prah, ki jo je enostavno odstraniti in izprazniti ne da bi prišli v stik s prahom – za največjo stopnjo higieničnosti. Preprosto odstranite jo iz aparata in podržite nad košem za smeti. Idealno za alergike in astmatike.

Krtača za vse površine Elite Plus
Krtača ima regulator sesanja, ki ustreza vsem vrstam tal in zagotavlja optimalno sesanje in pobiranje smeti tudi na preprogah. Sesalnik je opremljen z gumiranimi kolesci in sprednjim drsnikom, ki učinkovito uravnava sesanje. To zagotavlja boljšo drsnost na vseh vrstah preprog, kar vam omogoča prilagojeno čiščenje.

Krtača za parket Extra
Posebna krtača, oblikovana za najbolj občutljiva tla – parket. Z nežnimi ščetinami in kolesci, bo poskrbela, da so vaša tla čista, brez skrbi, da bi jih poškodovali. 

Več o sesalniku z vrečko Hoover:

  • Vrsta sesanja: Vrečka 5 l. Model vrečk: H85 (Epa) ali H86 (EpaCarbon).
  • Moč sesanja: 850 W
  • Osnovne informacije: Pralni E10 EPA antibakterijski filter. Tišje delovanje. Vrhunska higiena. Idealen za lastnike hišnih ljubljenčkov. Barva: mat črna. Glasnost: 64 dB.
  • Dodatne informacije: Krtača Elite Plus za vse površine. Krtača Extra za parket. Mini turbo krtača. Nastavek za prah, reže in pohištvo. Prilagodljiva teleskopska cev. Delovni radij: 9,5 m. Dolžina kabla: 7 m.
  • Mere (Š x V x G): 462 x 273 x 299 mm
  • Teža: 5,3 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Hepa filter:
Ne
Povezljivost s pametnim telefonom:
Ne
Mokro sesanje:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
Dolžina kabla (v m):
7
Prostornina vreče / posode (v l):
5
Max.moč motorja (v W):
850
Teža sesalca (v kg):
5.3
Shranjevanje odpavkov v:
Vrečka
Napajanje:
Električno omrežje
Vrsta sesalnika:
Klasičen
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup