Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Žar na oglje s pokrovom MG913

Blagovna št.: 223840

Žar na oglje s pokrovom MG913_1

Ta izjemen žar na oglje s pokrovom bo s svojim izjemnim delovanjem in enostavnostjo uporabe dodal piko na i vsakemu pikniku in navdušil vse, ki veste, kako okusna je hrana, pripravljena na oglju.

Preberite več
Spletna cena
36,90 €

Spletna akcijska cena
23,25 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
24,40 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,62 € x 2
Več o izdelku

Ta izjemen žar na oglje s pokrovom bo s svojim izjemnim delovanjem in enostavnostjo uporabe dodal piko na i vsakemu pikniku in navdušil vse, ki veste, kako okusna je hrana, pripravljena na oglju.

Prenosni žar na oglje iz naše ponudbe bo popestril prav vsak piknik in navdušil vse gurmane, ki prisegate na hrano, pripravljeno na oglju. 

Prostoren prenosni žar premera 43 centimetrov bo tako poskrbel, da bo vaš naslednji piknik še boljši, hrana na njem pa še bolj okusna. Tako dobra, da bodo vaši prijatelji in družina o vaši spretnosti nad plameni govorili še dolgo!

Žar na oglje s pokrovom in enostavnim prenašanjem

Žar na oglje bo vaš s pripadajočim pokrovom, ki poskrbi, da bo priprava hrane na njem še lažja, pa naj gre za okusne čevapčiče, zrezke, koruzo, bučke, perutničke ali katero izmed drugih piknik dobrot. 

Žar ima vgrajeni dve kolesi in ročaj, ki vam omogočajo enostavno prenašanje, visok pa je 72 centimetrov. Tako lahko svoj novi žar na oglje postavite praktično kamorkoli, kar pomeni, da vam nikoli več ne bo treba peči na žgočem soncu, na dežju ali pod improviziranim senčnikom. Ne: žar zgolj premaknite do najbližje naravne sence, pod nadstrešek ali kamorkoli drugam in že boste pripravljeni, da vaš piknik zasije. 

Žar kot se šika

Posoda za pečenje tega prenosnega žara na oglje je izdelana iz kakovostnega jekla. Premazana je še z dvojim emajlom, kar omogoča še boljšo kuharsko predstavo in dolgo življenjsko dobo žara.

Posebnost tega žara na oglje je njegov pokrov, ki omogoča pečenje s kroženjem zraka. Pretok zraka lahko zlahka nadzirate, vaša jed pa bo odlično pečena z vseh strani. Lahko pa jo seveda pečete tudi brez pokrova, za tisti klasični piknik pridih.

Do popolnih rezultatov in kar najlažje peke vam pomagata še rešetka iz kromiranega jekla in spodnja polica žara

Več o žaru na oglje s pokrovom MG913

  • premer: 42 cm
  • višina: 72 cm
  • žar posoda za pečenje, jeklo, dvojni emajli
  • s kolesi in spodnjo polico
  • nadzor pretoka zraka
  • rešetka iz kromiranega jekla
  • garancija: 1 leto
Podrobnosti izdelka
Vrsta žara:
Žari na oglje
Premer/širina površine za peko (cm):
43
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup