Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Litoželezni kotliček s pokrovom in stojalom Gorenc, 10 l

Blagovna št.: 262855

Blagovna znamka: Gorenc

Litoželezni kotliček s pokrovom in stojalom Gorenc, 10 l_1

Za naslednjo kuho golaža ali druge okusne jedi nad tabornim ognjem izberite ta retro kotliček Gorenc, ki je narejen iz najbolj kakovostnega litega železa.

Preberite več
Spletna cena
182,90 €

Spletna akcijska cena
118,89 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
127,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,80 € x 11
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Za naslednjo kuho golaža ali druge okusne jedi nad tabornim ognjem izberite ta retro kotliček Gorenc, ki je narejen iz najbolj kakovostnega litega železa.

Gorenc retro litoželezni kotliček se ponaša s prostornino 10 litrov, zato boste v njem zagotovo skuhali dovolj, da pogostite še tako lačna usta, pa naj gre za golaž, ričet, paprikaš, bograč ali druge kulinarične mojstrovine izpod vaših rok.  

Spomin na neke druge čase

Retro kotliček Gorenc vas bo s svojo obliko in dizajnom spominjal na neke druge čase, ko je bila priprava hrane nad plameni morda malce bolj običajna kot danes.

A nič ne de: v tem kotlu s pridihom starih dni boste hrano pripravili kot nekdaj, nad odprtim ognjem ali s plinskim gorilnikom, ki omogoča bolj natančno nadzorovanje temperature kuhanja. Nad plameni bodo kotliček stabilno držale tri nogice njegovega stojala.  

S stojalom in kotličkom Gorenc pa prejmete tudi pokrov, s katerim kotel pokrijete. 

Kotel, izdelan iz vrhunskega litega železa

Kotliček Gorenc je narejen iz najbolj kakovostnega litega železa. Glavna lastnost tega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature kuhanja s čimer se izredno izboljša kakovost kuhanih obrokov.

Še več: kotel priznanega slovenskega proizvajalca Gorenc je odlit iz enega samega kosa kovine, kar mu zagotavlja enakomereno porazdelitev toplote in vedno odlično pripravljene jedi. 

Vzemite si čas in odkrijte izjemne okuse in zapeljive vonjave hrane, pripravljene v tem vrhunskem kotličku Gorenc. Potrebujete le konstanten ogenj, enakomerno mešanje, skrbno izbrane sestavine ter ščepec potrpežljivosti, da se sestavine podušijo, okusi premešajo, vaša miza pa zašibi pod dobrotami.

Več o litoželeznem kotličku s pokrovom in stojalom Gorenc, 10 l

  • Prostornina: 10 L
  • Material: lito železo
  • Pokrov: Da
  • Stojalo: Da
Podrobnosti izdelka
Vrsta žara:
Sač posode in kotlički
Premer/širina površine za peko (cm):
0
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup