Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Noge za plinski žar Gorenc, višina 70 cm

Blagovna št.: 262853

Blagovna znamka: Gorenc

Noge za plinski žar Gorenc, višina 70 cm

Ste kupili plinski žar? Za njegovo stabilnost in priročnost uporabo poskrbite s temi 70- centimetrov visokimi nogami za plinski žar proizvajalca Gorenc. 

Preberite več
Spletna cena
16,55 €

Spletna akcijska cena
14,89 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
16,55 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Ste kupili plinski žar? Za njegovo stabilnost in priročnost uporabo poskrbite s temi 70- centimetrov visokimi nogami za plinski žar proizvajalca Gorenc. 

Nadgradite svoj plinski žar

Na pikniku nekaj stvari pač ne sme manjkati: dobra družba, dobra pijača in dobra jedača - ter, seveda, žar na katerem boste to pripravili. Ko zunaj posije sonce, vi pa si zaželite, da bi si na svežem zraku s prijatelji in družino privoščili pravo pravcato piknik gostijo, je zato čas, da iz garaže ali kleti priroma plinski žar.

A kaj, ko se pri tem vedno soočite s težavo. Ker vaš žar nima nogic, se vedno sprašujete, kam ga boste namestili, da bo peka za vas kar se da prijetna, brez nepotrebnega sklanjanja, stabilnost žara pa čim večja. 

Na pomoč vam priskočijo te odlične in enostavne noge za plinski žar proizvajalca Gorenc. Noge so visoke 70 centimetrov, zato bodo vaš žar dvignile na ravno pravo višino za enostavno rokovanje in čim bolj priročno peko, brez bolečega hrbta.

In ker so konice nog za žar opremljene z gumijastimi zaključki, se lahko zanesete na njihovo stabilnost, plinski žar pa vam na njih ne bo podrsaval po tleh.  

Je bolje izbrati plinski žar ali žar na oglje?

Gre za vprašanje, ki lahko vzbudi veliko vroče krvi med "roštilj" navdušenci.

Medtem, ko nekateri pač prisegajo na klasiko, tradicionalni žar na oglje, so drugi privrženci priprave čevapčičev, ražnjičev, kotletov, perutničk, hrenovk in drugih piknik dobrot na žaru, ki ga segreje plin. 

Med zadnjimi ste zagotovo tudi vi, kajne? Plinski žar, nadgrajen s temi funkcionalnimi nogami proizvajalca Gorenc, ste morda izbrali tudi zato, ker ne želite čakati na hrano ali nimate časa za celodnevni piknik. Žar na plin je takrat boljša izbira, saj se bo segrel hitreje in hitreje dosegel pravo temperaturo.

Več o nogah za plinski žar Gorenc 

  • Višina: 70 centimetrov
  • Kompatibilne z vsemi plinskimi žari Gorenc
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup