Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Past za voluharja SuperCat

Blagovna št.: 127214

Past za voluharja SuperCat

Past za voluharje s preprostim načinom uporabe.

Preberite več
Spletna cena
23,90 €

Spletna akcijska cena
19,60 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
23,90 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Past za voluharje s preprostim načinom uporabe.

Obupujete nad tem, da boste ujeli voluharja, ki vam povzroča sive lase na vrtu?

Preizkusite past za voluharje SuperCat! To lahko uporabite večkrat, past pa je prijazna do okolja ter neverjetno učinkovita.

Kaj so voluharji in zakaj potrebujem past za voluharja?

Veste, da vam uničuje vrt, a vendar niste povsem prepričani kaj pravzaprav je voluhar, mali nepridiprav, ki lahko kaj hitro postane nočna mora vseh vrtičkarjev. 

Gre za 15 do 20 centimetrov dolgega glodalca, ki živi v zemlji, najpogosteje tam, kjer je površina obdelana, zemlja pa primerno vlažna in založena s hrano. Tako bo voluhar z veseljem pozobal koreninice našega pridelka, ki smo ga tako skrbno gojili. 

Voluhar koplje do pol metra globoko, deluje pa na površini okoli 40 kvadratnih metrov. Da je uničeval naš vrt ali njivo nakazujejo ovele rastline ter znaki rovov pod zemljo. 

In kako se ga znebiti? Poskusite lahko z različnimi pastmi pa tudi s sajenjem rastlin, ki jih voluhar ne mara ali pa tako, da na svoj vrt privabite njegove naravne sovražnike. Mednje sodi tudi domača mačka.

Zakaj torej ne bi poenostavili postopka  - uporabite "super mačko", mehansko past za voluharje SuperCat, ki bo brez uporabe pesticidov poskrbela, da se bodo nadležni glodalci vašega pridelka izognili v velikem loku. 

Kako uporabiti past za voluharja SuperCat? 

Past za voluharje SuperCat je enostavna in hitra za uporabo. Je izjemno lahko nastavljiva z zelo rahlim proženjem, kar ji daje prednost pred drugimi pastmi, uporablja pa se brez vabe.  

Najprej morate najti voluharjev rov, v katerega boste past nastavili. Rov je večji od krtovega, je okoli 5 centimetrov širok in do 7 centimetrov visok.

Past nastavimo v rov, a vam za to, v nasprotju z drugimi pastmi, ne bo treba kopati velikih lukenj. Past za voluharje SuperCatje bo pripravljena z enim samim potegom ročaja navzgor, za napenjanje pasti pa bo dovolj že majhna sila. Morebitni ulov je zlahka viden, ročaj pa pade nazaj v past.

Voluharica SuperCat lovi iz obeh smeri

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup