Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Prenosni odganjalec komarjev ZeroZzz Air

Blagovna št.: 297452

Blagovna znamka: ZeroBugs

Prenosni odganjalec komarjev ZeroZzz Air

Izberite kvalitetni prenosni odganjalec komarjev ZeroZzz Air!

Preberite več
Spletna cena
26,00 €

Spletna akcijska cena
15,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
18,98 €
Več o izdelku

Izberite kvalitetni prenosni odganjalec komarjev ZeroZzz Air!

Z oddajanjem šibkih zvokov, ki se razlikujejo po intenzivnosti, lahko ZeroZzz Air zadrži samice komarjev, ki povzročajo nadležne ugrize, na varni razdalji. Zvok, ki simulira brnenje samcev komarjev, deluje na številne vrste komarjev. Poleg tega je zasnovan tako, da preprečuje da bi se komarji nanj navadili in tako ostane dolgotrajno učinkovit. Naprava je popolnoma nestrupena, ne oddaja vonja, ne oddaja nobenih kemikalij in jo lahko popolnoma varno uporabljajo ljudje vseh starosti kjerkoli in kadarkoli, doma ali na prostem. Za pravilno delovanje naprave jo v ohišje vedno vstavite tako, da se emisijska rešetka poravna z režo na dnu naprave in je obrnjena navzven.

Tehnični podatki: 

  • Življenjska doba: 1.000 ur
  • Napajanje: Litijeva baterija
  • Delovanje: radij ca 3 m

OPOMBA: barve ni mogoče izbirati

Uporaba: Izvlecite jeziček, da aktivirate baterijo. Lučka bo utripala in se takoj vklopila ter oddala zelo tih zvok. Naprava je programirana tako, da oddaja zvok v treh različnih jakostih. Nizka (en utrip), srednja (dva utripa) in visoka (trije utripi). Če želite preklopiti z ene jakosti na drugo, samo pritisnite gumb ON. Ko je dosežena največja glasnost, se s ponovnim pritiskom na gumb vrnete na nizko nastavitev. Za izklop naprave držite gumb pritisnjen, dokler lučka ne začne hitro utripati. Če želite napravo znova vklopiti, držite gumb pritisnjen približno 3 sekunde.

Opozorila: Ne blokirajte oddajanja zvoka tako, da bi napravo postavili na primer v žep ali torbo. Ne puščajte na vlažnih ali mokrih površinah. Ne odpirajte. Izdelek hranite izven dosega otrok.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup