Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Akumulatorska kosilnica z nitjo Black+Decker STC1820EPC, 18 V

Blagovna št.: 222773

Blagovna znamka: Black+Decker

Akumulatorska kosilnica z nitjo Black+Decker STC1820EPC, 18 V

Želite imeti urejen vrt ali dvorišče? Prava izbira bo ta priročna akumulatorska kosilnica z nitjo Black + Decker STC1820EPC. Za izjemne rezultate tudi v visoki ali mokri travi. 

Preberite več
Spletna cena
261,52 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,89 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Želite imeti urejen vrt ali dvorišče? Prava izbira bo ta priročna akumulatorska kosilnica z nitjo Black + Decker STC1820EPC. Za izjemne rezultate tudi v visoki ali mokri travi. 

Je že čas, da uredite svojo zelenico?

Košnja vaše trate travo vzdržuje na primerni višini, hkrati pa spodbuja njeno rast. Redno košenje bo tako poskrbelo za lepo, gosto in zdravo trato, ki ji bodo zagotovo zavidali vsi sosedje.  

Vaši zelenici lahko na pomoč pri njenem negovanju priskoči ta priročna akumulatorska kosilnica proizvajalca Black + Decker.

Izjemni rezultati košnje, ne glede na vse

Akumulatorska kosilnica z nitjo z baterijo 18 V / 2,0 Ah proizvajalca Black + Decker se bo zlahka spopadla s prav vsako bilko trave ali plevela, ki se je želite znebiti.

Premer reza kosilnice znaša 28/38 centimetrov, premer nitke pa 9 milimetrov. Ročni kosilnici sta za priročnost uporabe dodana še baterija in polnilec ter dodatna nitka. 

Akumulatorska kosilnica z nitjo Black + Decker STC1820EPC se ponaša tudi z možnostjo nastavitve hitrosti, ki skupaj z visokim navorom kosilnici omogoča izjemne rezultate košnje tudi v visoki ali mokri travi

Ergonomski ročaj in "EasyFeed" funkcija kosilnice

Pravijo, da se je košenja trave najbolje lotiti pozno popoldne. Kadarkoli že boste pričeli s košnjo svoje trate, ste lahko prepričani, da boste lahko s akumulatorsko kosilnico Black + Decker STC1820EPC travo neprekinjeno kosili 40 minut brez vmesnega polnjenja.

In brez skrbi: kosilnica Black + Decker STC1820EPC je opremljena z ergonomskim ročajem in teleskopsko palico, ki vam omogočata udobno in dolgotrajno uporabo kosilnice in to povsem brez napora, zato bo teh 40 minut mimo, kot bi mignil.

Košnja vrta ali dvorišča bo tako postala pravi mačji kašelj, ko zaključite z delom, pa vas ne bodo spremljale bolečine v hrbtu ali v ramenih. 

Kosilnica Black + Decker STC1820EPC ima tudi novo funkcijo EasyFeed, ki kosilnici podaljša nit s pritiskom na gumb ročaja, za kar največji nadzor nad oblikovanjem vaše trate in vedno popolne rezultate.  

Več o Akumulatorska kosilnica z nitjo Black+Decker 

  • Baterija: 18 V / 2,0 Ah
  • Čas polnjenja: 5 ur
  • Širina košnje: 28/38 cm
  • Dolžina nitke: 9 m

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta kosilnice:
Akumulatorska kosa na nitko
Pogon:
Brez pogona
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup